Florian Rizea, de la Barracuda Residence, și-a deschis o nouă firmă la Constanța

  • Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Făgetului nr. 11A, lot 1
 
O nouă firmă la Constanța! Recent, în Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia prin care a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului firmei Barracuda Building Solutions SRL.
 
Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Făgetului nr. 11A, lot 1, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate constă în „Activităţi imobiliare pe bază de comision sau contract”
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Rizea Florian. Durata de funcționare este nelimitată.
 
Conform datelor furnizate de către Registrul Comerțului, pe Rizea Florian îl regăsim și în societatea Barracuda Residence SRL, înființată în urmă cu patru ani.
 
Prin cea din urmă, în 2020, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3e cu subsol comun parcare şi locuinţe colective la parter şi etajele superioare, organizare de şantier şi împrejmuire teren“. Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, strada nespecificată, parcela VN 574/3 şi tarla 56. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, strada Unirii nr. 23 Constanţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 
Reamintim că, pe data de 5 septembrie 2019, firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 3120. Actul constă în „Construire ansamblu rezidenţial compus din trei imobile S+P+3e şi un imobil S+D+P+3E cu subsol comun, parcare şi locuinţe colective la parter şi etajele superioare, organizare de şantier şi împrejmuire teren“. De asemenea, pe 21 decembrie 2018, Barracuda Residence SRL a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 4808, care constă în următoarele: „Modificare proiect autorizat cu AC 1576/2018 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20%. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Un alt act de urbanism a fost emis pe 5 noiembrie 2018 - autorizaţia de construire nr. 1576, care presupune următoarele: „Construire imobil D+P+3E-locuinţe colective şi împrejmuire teren“.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: unsplash.com/ NORTHFOLK
 
Citește și:

O firmă din Bucureşti a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru ridicarea unui bloc de trei etaje

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Bucureşti a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru ridicarea unui bloc de trei etaje

08 Feb 2020 2344

Barracuda Residence construieşte pe strada Perlei din Constanţa

07 Nov 2018 2819

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 8 ianuarie 2018

08 Jan 2018 1657