Florin Cîțu negociază cu social democrații pentru un nou guvern (video)

  • Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi - Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.
În această seară, Florin Cîțu a susținut o declarație de presă. 

"În şedinţa BPN al PNL a fost aprobată propunerea de flexibilizare a mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlamentul României şi echipa de negociere. Echipa de negociere este condusă de preşedintele partidului şi din ea fac parte cei patru prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Au fost două abţineri", a spus Cîţu, la Parlament, după şedinţa BPN al PNL.

Din echipa de negociere fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general al formaţiunii, Dan Vîlceanu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi - Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur.

 Întrebat dacă se consideră responsabil pentru criza politică, Cîțu a răspuns: ”A fost un Congres, am fost ales cu 60% din voturi, înțeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres, Motreanu nu a candidat. Ăsta e momentul, dacă dorește terapie de grup, este întotdeauna binevenit.

Criza politică a fost... ar trebui să ne uităm la cronologie. Avem un partid care a plecat de la guvernare, un partid care după aceea a semnat o moțiune cu AUR, un alt partid care a depus o moțiune și a fost votată de celălalt partid. PNL a fost la guvernare în toată această perioadă și guvernează, chiar și astăzi am fost în două spitale din București, am avut câteva discuții.

Voi avea discuții primarul Bucureștiului pentru a include mai multe spitale care sunt în subordinea Bucureștiului să accepte pacienți COVID. S-a discutat și despre sursele de oxigen, vom avea discuții și cu producătorii. PNL este la guvernare, are grijă de probleme în acest moment. Criza politică a fost generată de alte partide, cu care vom negocia în perioada următoare”, a transmis Florin Cîțu.
Sursa video: Facebook/ Florin Cîțu 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Cîțu, după demisia de la șefia Parlamentului - „Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia“

29 Jun 2022 488

Florin Cîțu a demisionat de la conducerea Senatului

29 Jun 2022 444

Înlăturarea lui Florin Cîțu de la șefia Senatului, posibil să fie discutată astăzi

29 Jun 2022 357

Florin Cîțu - „Nu se poate discuta Codul fiscal aşa, golăneşte”

20 Jun 2022 366

Președintele Senatului, Florin Cîțu, înconjurat de femeile din PNL la Consiliul de Coordonare Local al PNL Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Jun 2022 1395

Cîțu, la evenimentul ”Senatul copiilor” „Copiii trebuie implicaţi tot mai mult în procesul de decizie cu privire la chestiunile care îi privesc“ (VIDEO)

01 Jun 2022 607

Florin Cîțu susține menţinerea Codului fiscal în forma actuală

16 May 2022 453

Florin Cîțu Curtea Constituțională a României este mai mult decât importantă pentru noi toţi

10 May 2022 622

Florin Cîțu „Legea offshore va fi votată miercuri şi va merge imediat la Camera Deputaţilor“

09 May 2022 656

Hackerii de la Killnet au pus chipul lui Florin Cîțu pe fotomodele din Baywatch, după ce președintele Senatului i-a ironizat (FOTO)

02 May 2022 943

Cîţu PNL ar putea să colaboreze din nou cu USR în viitorul apropiat. „Cu PSD a fost un compromis”

02 May 2022 2544

Florin Cîțu „Atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina nu vor rămâne nepedepsite “

28 Apr 2022 578

Președintele Senatului susține că a aflat de la partea ucraineană că Marcel Ciolacu nu mai merge pe 27 aprilie în Ucraina (VIDEO)

28 Apr 2022 713

Florin Cîţu, primit miercuri de preşedintele Parlamentului ucrainean. A vizitat zonele afectate din regiunea Kiev (FOTO)

27 Apr 2022 2355

Şedinţa Senatului, întreruptă din lipsă de cvorum

26 Apr 2022 794