Fonduri nerambursabile de la CJC pentru asociaţii şi fundaţii înscrise în competiţii sportive sau care organizează evenimente culturale

Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru susţinerea şi promovarea sportului, respectiv programul judeţean pentru acţiuni, proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau judeţean. Fondurile sunt în valoare de peste 800.000 de euro.

Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru susţinerea şi promovarea sportului în sumă totală de 2.172.524 lei pentru proiecte şi programe sportive, precum şi proiecte, programe sau evenimente sportive ale asociaţiilor şi cluburilor paralimpice.
Documentaţiile se vor depune începând cu data de 17 octombrie, data limită de depunere fiind ultima zi a lunii în curs.
Perioada de selecţie şi evaluare a proiectelor este din 1.11.2016-1.12.2016.
Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedură de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Metodologia general şi “Ghidul Solicitantului”. Acestea se pot obţine de la Direcţia Cultură, Sport, Turism şi Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
Asociaţiile sau fundaţiile interesate de procedura de selecţie pot avea activitate de performanţă sau pot promova sportul de masă. Punctajul se va acorda funcţie de numărul de participanţi la competiţiile sportive, numărul sportivilor legitimaţi, fezabilitatea proiectului şi impactului asupra grupurilor ţintă de beneficiari. 

Fonduri nerambursabile şi pentru activităţi culturale  

Consiliul Judeţean Constanţa, autoritate contractantă, va organiza selecţie de ofertă pentru atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul programului judeţean pentru acţiuni, proiecte sau evenimente culturale de interes public general, regional sau judeţean, în valaore de 1.504.498 lei pentru olimpiade şi concursuri şcolare de interes local; festivaluri şi manifestări artistice, culturale şi tradiţionale organizate la nivel local, judeţean sau national; programe culturale şi educative pentru copii şi tineret în judeţul Constanţa; târguri culturale interne şi internaţionale.
Documentaţiile se vor depune începând cu data de 17 octombrie până pe 31 octombrie 2016. Perioada de selecţie este 1.11.2016 - 1.12.2016.
Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedură de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Metodologia general şi „Ghidul Solicitantului”. Acestea se pot obţine de la Direcţia Cultură, Sport, Turism şi Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
Punctajul se va acorda în baza relevanţei, coerenţei, metodologiei, capacităţii operaţionale, cofinanţării şi bugetului şi eficacităţii costurilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 304

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 387

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 450

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 488

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 824

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 438

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 589

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 311

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 711

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 721

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5886

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 476

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 820

Cumpărări directe Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

14 Apr 2024 419

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT în vederea îmbunătățirii actului educațional. Sunt vizate școlile speciale din subordinea instituției!

11 Apr 2024 378