Fost stagiar al Primăriei Constanța, în vremea lui Mazăre Laurenția Cătălina Gușavan, reconfirmată administrator al Companiei Municipale Parcuri și Grădini București

  • În 2006, Laurenția Gușavan a fost stagiar al Primăriei Constanța, la Departamentul Relații Internaționale.
  • Prin Hotărârea nr. 7 s-a decis și aprobarea remunerației membrilor CA.
Constănțeanca Laurenția Cătălina Gușavan se menține în conducerea Companiei Municipale Parcuri și Grădini București. Recent, aceasta a fost reconfirmată în funcția de administrator al societății, dar și în Consiliul de Administrație. Potrivit datelor cuprinse în CV-ul său, în anul 2006, aceasta și-a desfășurat activitatea ca stagiar la Primăria Constanța, la momentul respectiv cârmuită de Radu Mazăre. În cadrul primăriei, Laurenția Gușavan lucra la Departamentul Relații Internaționale și Organizare Evenimente. Conform aceleiași surse, aceasta a fost și recepționer la un hotel din stațiunea Mamaia.
În Monitorul Oficial al României au fost publicate hotărârile legate de Compania Municipale Parcuri și Grădini București.
În Hotărârea nr. 7/30.04.2020 a Adunării Generale a Acționarilor  se arată că s-a luat act de încetarea prin ajungere la termen la data de 9 aprilie a mandatelor următorilor administratori, membri ai Consiliului de Administrație al CMPGB: Cristian Gabriel Antal, David Alexandru Burghiu, Laurenția Cătălina Gușavan, Victor Păun, Liliana Trifu și Petre-Cosmin Anghelina.

Mandate valabile până în septembrie


Prin aceeași decizie, au fost numiți din nou, pentru o perioadă de patru luni, de pe 10 mai, până pe 9 septembrie, cinci dintre foștii administratori. Aceștia sunt Cristian Gabriel Antal, David Alexandru Burghiu, Laurenția Cătălina Gușavan, Liliana Trifu și Petre-Cosmin Anghelina.
Anca Daniela Raiciu a fost împuternicită să semneze contractele de mandat cu administratorii.
Remunerația membrilor Consiliului de Administrație a fost aprobată la 5.330 de lei brut/lună, pentru administratorii neexecutivi și21.875 de lei brut/lună pentru administratorii executivi.
Petre Cosmin Anghelina a fost împuternicit să ducă la îndeplinire formalitățile de publicitate și înregistrare a hotărârii la Registrul Comerțului.

Noul Consiliu de Administrație


În continuare, potrivit  datelor oficiale, în hotărârea nr. 2 a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, adoptată în aceeași zi, se arată că aceasta a decis modificarea articolului 15.2 a Actului Constitutiv al Companiei, ca urmare a numirii unui număr de cinci administratori provizorii pe o perioadă de patru luni, începând de pe data de 10 mai și până pe 9 septembrie 2020. Două posturi au rămas vacante.
În urma modificărilor, Consiliul de Administrație al Companiei este format din șapte persoane, ce își desfășoară puterile împreună. Acestea sunt bucureșteanul Cristian Gabriel Antal, David Alexandru Burghiu, din Târgu Jiu, constănțeanca Laurenția Cătălina Gușavan, Liliana Trifu, din Ilfov și Petre Cosmin Anghelina, din Câmpulung.
De asemenea, a fost completat obiectul de activitate al societății prin introducerea următoarelor activități secundare ale Companiei: „Activități de închiriere și leasing cu alte mașini, echipamente și bunuri tangibile“.

Citește și:

Fostă stagiară în administraţia Mazăre, Cătălina Guşavan a ajuns administrator într-o companie înfiinţată de primarul Gabriela Firea (documente)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.