Fosta New Home Construct SA s-a retras dintr-o firmă! Decizia, publicată în Monitorul Oficial

  • Pe 18 aprilie 2022, în Monitorul Oficial al României s-a publicat o decizie prin care asociatul minoritar, fosta New Home Construct SA, s-a retras din firma Immoeast Projekt Pantheus Holding GmbH
 
Asociații firmei Harborside Imobiliara SRL, Immoeast Projekt Pantheus Holding GmbH, o societate legal înfiinţată şi acţionând în conformitate cu legile din Austria, cu sediul social în Viena, și Building Project&Plans SRL (denumită anterior New Home Construct SA), o societate cu răspundere limitată română, al cărei sediu social este situat municipiul Constanţa, judeţul Constanţa formează 100% din capitalul social al societății în cauză.
 
Pe 18 aprilie 2022, în Monitorul Oficial al României s-a publicat o decizie prin care asociatul minoritar, fosta New Home Construct SA, s-a retras din firmă.
 
S-a aprobat, astfel, transferul de la Asociatul Minoritar, ce deţine un număr de 10 (zece) părţi sociale în societate, cu o valoare nominală de 10 (zece) RON fiecare şi o valoare nominală totală de 100 (o sută) RON, reprezentând 10% din capitalul social subscris şi vărsat al Societăţii („Părţile Sociale“), către asociatul majoritar a tuturor părţilor sale sociale deţinute în Societate.
 
Ca urmare a celor de mai sus, Building Project&Plans SRL (fosta New Home Construct SA) încetează să mai deţină calitatea de asociat al Societăţii, iar noua structură a capitalului social al Societăţii, în valoare de 1.000 RON, împărţit în 100 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 RON, va fi următoarea: Immoeast Projekt Pantheus Holding GmbH va deţine 100 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 RON şi o valoare totală de 1.000 RON, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat al societăţii.
 
Toate trimiterile din actul constitutiv care fac referire la Adunarea Generală a Asociaţilor, respectiv la Hotărârile Adunării Generale a Asociaţilor vor fi interpretate ca trimiteri la asociatul unic, respectiv la decizia asociatului unic, în conformitate cu dispoziţiile art. 1961din Legea Societăţilor.
 
Începând cu data hotărârii, asociaţii aprobă prelungirea mandatului administratorului Societăţii, Vlad Alexandru Răpişcă, pentru o perioadă de 4 ani, valabilă până la data de 1 decembrie 2025. Administratorul va avea puteri depline de reprezentare şi semnătură.
 
Asociaţii ratifică toate operaţiunile efectuate de Vlad-Alexandru Răpişcă începând cu data de 1 decembrie 2021.
 
Având în vedere hotărârile de mai sus, Asociaţii şi Societatea împuternicesc şi desemnează pe fiecare dintre şi/sau orice alt avocat din cadrul acesteia, Symon Dayes, cetăţean britanic, Bogdan Papandopol, cetăţean român, Bianca-Elena Isache, cetăţean român, Alina-Elena Rusu, cetăţean român, denumiţi în continuare „Mandatarii“ şi individual „Mandatarul“, să acţioneze individual pentru a implementa, înregistra şi pentru a semna şi îndeplini toate actele şi realiza toate formalităţile în vederea asigurării implementării şi opozabilităţii hotărârilor aprobate prin prezenta decizie, inclusiv, dar fără a se limita la pregătirea şi semnarea Actului Constitutiv modificat şi actualizat al Societăţii, în numele Asociaţilor, înregistrarea transferului în registrul asociaţilor deţinut de către Societate, precum şi pentru a îndeplini orice formalităţi necesare şi semna orice documente în vederea înregistrării acestei decizii şi a celor aprobate în cadrul acesteia la Registrul Comerţului Bucureşti. Mandatarii vor avea dreptul de a semna toate şi orice documente, formulare, cereri, necesare sau cerute pentru depunere la Registrul Comerţului Bucureşti, precum şi pentru orice altă autoritate sau instituţie competentă, având totodată putere de reprezentare în relaţia cu instituţiile bancare, precum şi dreptul de a plăti şi încasa orice sume aferente acestor operaţiuni. Mandatarii vor avea autoritatea să reprezinte Societatea şi Asociatul unic cu puteri depline pentru a redacta, pregăti şi semna, în numele şi pe seama acestora, Actul Constitutiv actualizat al Societăţii, precum şi orice act adiţional la Actul Constitutiv, pentru a reflecta modificările aduse Actului Constitutiv menţionate mai sus.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Afaceriștii de la Building Project & Plans, (fosta New Home Construct) vor să ridice un ansamblu de locuințe și birouri în Palazu Mare pe malul lacului Siutghiol (documente)

Decizia, luată în absenţa Masterjob Limited Schimbări majore în Harborside Imobiliara, cea cu mall-ul de pe strada Traian

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceriștii de la Building Project & Plans, (fosta New Home Construct) vor să ridice un ansamblu de locuințe și birouri în Palazu Mare pe malul lacului Siutghiol (documente)

14 Apr 2022 1212

Opt terenuri din Dosarul Retrocedărilor, cu mențiunile legate de ancheta penală șterse din certificatele fiscale!

16 Mar 2022 1609

Se cere ștergerea certificatelor fiscale pentru opt terenuri din Dosarul Retrocedărilor! Cine se consideră prejudiciat de mențiunile legate de ancheta penală (document)

12 Nov 2021 1705

O cunoscută firmă din „epoca Mazăre” și-a schimbat numele. Colac peste pupăză, este și executată silit de bancă

28 Oct 2021 2685

Tribunalul Constanța, motivare importantă! Sunt vizate opt terenuri din Dosarul Retrocedărilor (document)

18 Sep 2021 2744

34 de blocuri de până la 15 etaje pe malul lacului Siutghiol. A fost emis un act de urbanism

16 Sep 2021 3508

Firma constănțeană New Home Construct devine societate cu răspundere limitată

26 Jul 2021 1066

Compania New Home Construct, pastilă amară de la Tribunalul Constanța. Legături cu Dosarul Retrocedărilor

30 Jun 2021 2003

Negociere directă Compania New Home Construct își vinde patru terenuri, situate în centrul Constanței

09 Jun 2021 2073

Tranzacție de zile mari! Cine stabilește prețul terenului pe care Garden Shop Services, fosta Pomacost, se pregătește să îl vândă companiei New Home Construct

13 Mar 2021 2284

New Home Construct cumpără un teren de la Garden Shop Services, fosta Pomacost. Unde este situat

06 Mar 2021 2417

Tranzacții de milioane de euro O firmă din Constanța, din Dosarul Retrocedărilor va primi bunurile. Ce companie i le cedează și de ce

29 Jan 2021 2851

Acțiunile New Home Construct au fost convertite. Nu mai sunt acțiuni la purtător

29 Jul 2020 1304

New Home Construct investește într-un ansamblu de locuințe în Palazu Mare, pe malul lacului Siutghiol

03 Mar 2020 2472

Ansamblu de locuințe colective medii și înalte, pe malul lacului Siutghiol. New Home Construct SA a solicitat aviz de oportunitate (document)

09 Nov 2019 2984