Fostul consilier liberal Virgil Ion Lixandru şi-a mai făcut o firmă

Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus constituirea societăţii Viga Agro Company SRL. Aceasta va avea sediul social în municipiul Constanţa, strada Nicoale Filimon. Noua firmă se va ocupa de cultivarea plantelor nepermanente. Capitalul social al firmei nou-înfiinţate este de 400 de lei, integral vărsat, compus din 40 de părţi sociale. Fondatorii Viga Agro Company SRL sunt: Agertrans SRL, Micul Agricultor SRL şi Virgil Ion Lixandru. Administrator al societăţii a fost numit Ion Virgil Lixandru. Decizia înfiinţării societăţii a fost publicată în Monitorul Oficial din 13 septembrie.
 
Agertrans SRL a fost înmatriculată în 1998 şi are sediul social în Agigea. Firma provine din divizare parţială. Capitalul social subscris, de 1.095.310 lei, integral vărsat, este compus din 109.531 de părţi sociale. Firma este controlată de Ion Virgil Lixandru, născut pe 1.01.1969, în Mereni, Constanţa, cu 99,99% din capitalul social, şi Paula Anca Lixandru, născută pe 3.11.1978, în Medgidia, cu 0,1% din capitalul social. De administrarea afacerii se ocupă George Iustinian Giurcanu. Agertrans SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
Virgil Ion Lixandru mai este asociat în Agertrans SA, Casy Prod SRL, Euro Vial Holding SRL, Euro Vial Lighting SRL şi G K System SRL. Virgil Ion Lixandru este fost consilier PNL în CLM Constanţa.

Citeşte şi

Cu bani câştigaţi din contracte cu statul Consilierul Virgil Lixandru investeşte în terenuri şi imobile (document)
  
Euro Vial Lighting SRL, firma consilierul local Virgil Lixandru, una dintre câştigătoarele unui contract BNR (document)
 
Tehnologii noi pentru controlul unei case inteligente Expoziţia Electrică Demonstrativă organizată de Euro Vial Lighting şi-a deschis porţile (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ion Virgil Lixandru se retrage din societatea Viga Agro Company! Câţi bani a câştigat în urma tranzacţiei

10 Dec 2016 4746