Fostul prefect, Dumitru Jeacă se pregătește să devină directorul Direcției de Turism din cadrul Consiliului Județean (documente)

 

Fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă susține în această perioadă concurs pentru a ocupa funcția de director executiv al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate din cadrul Consiliului Județean Constanța.
Potrivit site-ului CJC, lui Jeacă i-a fost admis dosarul în cadrul procedurii de selecţie iar pe data de 27.04.2020 susține proba scrisă, în vederea promovării în funcţia publică de conducere vacantă - Director Executiv – Direcţia de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate. Menționăm că acesta candidează singur pentru postul mai sus menționat, vezi secțiunea documente.
Fostul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Constanța din decembrie 2019.
Jeacă a fost transferat de la primăria Medgidia, de la serviciul de Protecție Civilă direct la Consilului Județean Constanța, în cadrul Serviciului Analiză Strategică și Creșterea Competitivității (Intelligence Competitive).
Vă reamintim, în ședința de Guvern de pe 10 decembrie 2019, Dumitru Jeacă a fost demis din funcția de prefect al județului Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.