Fostul primar al oraşului Techirghiol, Viorel Adrian Stan, s-a retras din societatea Badea Cârţan SRL


În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Badea Cârţan SRL. Dorin Magda şi Viorel Adrian Stan, în calitate de asociaţi ai firmei Badea Cârţan SRL, au decis retragerea din societate a asociatului Viorel Adrian Stan, care a cesionat la valoarea nominală întregul aport la capitalul social deţinut, respectiv 10 părţi sociale a 10 lei fiecare, în valoare totală de 100 lei.

Potrivit deciziei, asociatul Viorel Adrian Stan cesionează la valoarea nominală 5 părţi sociale a 10 lei fiecare în valoare totală de 50 lei asociatului Dorin Magda. De asemenea, asociatul Viorel Adrian Stan cesionează la valoarea nominală 5 părţi sociale a 10 lei fiecare în valoare totală de 50 lei asociatului Gabriel Monea.

Urmare a cesiunii, capitalul social, în sumă de 200 lei, reprezentând 20 părţi sociale a 10 lei fiecare, este distribuit între asociaţi astfel: Dorin Magda deţine 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 100 lei, cu participare la profit şi pierderi de 50%; Gabriel Monea deţine 10 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială în valoare totală de 100 lei, cu participare la profit şi pierderi de 50%.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.