Actualitate

Fostul proprietar al Întreprinderii de Metale Rare Vadu, executat de Fisc

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice invită constănţenii, pe data de 23 decembrie, ora 13.00, la o procedură publică pentru valorificarea bunurilor societăţii debitoare Prosidex SRL. Licitaţia va avea loc la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis. Participanţii la acest eveniment vor putea achiziţiona un teren intravilan de 18.808 mp şi construcţii în stare de degradare aflate pe acesta. Bunurile sunt situate în localitatea Însurăţei, judeţul Gorj. Bunurile au un preţ de evaluare de 617.825 de lei, exclusiv TVA.
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Primăverii, societatea Prosidex SRL a fost înregistrată în anul 1999. Capitalul social subscris este de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Narcis Cristian Stere, născut pe 27.08.1972, în Constanţa, care deţine 35 de părţi sociale (35% din capitalul social) şi Ştefan Crăciunescu, născut pe 12.08.1958, în Alexandria, judeţul Teleorman, care deţine 65 de părţi sociale (65% din capitalul social). Administratorul societăţii este Ştefan Crăciunescu. Firma se ocupă de „extracţia altor minereuri metalifere neferoase“. Ştefan Crăciunescu este fost ofiţer de securitate, care a obţinut Întreprinderea de Metale Rare Vadu. Acesta mai este asociat şi în societatea Prosidex Rom SRL, aflată în prezent în faliment.

Indicatorii financiari ai societăţii

Potrivit vrajitorul.eu, indicatorii financiari ai societăţii Prosidex SRL sunt următorii:
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (0% faţa de % media industriei).
Evoluţia cifrei de afaceri este mai buna decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (2,85% faţă de % media industriei).
Randamentul activelor este foarte scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare.
Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (0% faţă de % media industriei).
Nivelul datoriilor este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (137% faţă de % media industriei).
Perioada de încasare clienţi: Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (opt zile faţă de zile media industriei). „Compania se află într-o situaţie financiară normala. Nivelul profitabilităţii operaţionale, precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea ca, în următoarele 6-12 luni, firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecventa a evoluţiei acestei companii“, se precizează pe vrajitorul.eu.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Restaurantul şi discoteca Apollo, scoase la mezat de Fiscul din Eforie. De la ce preţ porneşte licitaţia (documente)

17 Mar 2018 1751

A doua strigare la Fiscul din Constanţa pentru automobilul Jaguar deţinut de Fashiontv Ro SRL (document)

05 Oct 2017 1392

Mai multe automobile ale societăţii Grani Comerţ SRL, de vânzare la Fisc. La ce preţ au fost evaluate (document)

16 Sep 2017 1589

Două terenuri extravilane arabile, de vânzare la Fiscul din Constanţa. Cui aparţin bunurile

13 Sep 2017 1413

Un teren intravilan deţinut de Valentin Gheorghe Ionescu, scos la mezat pentru a cincea oară de Fiscul din Constanţa (document)

09 Sep 2017 2414

Imobilele deţinute de Corona Crewing SRL, scoase la mezat de Fiscul din Constanţa

05 Aug 2017 2404

A doua strigare la Fisc pentru valorificarea bunurilor Mara Construct SRL. Firma s-a ocupat de restaurarea Cetăţii Capidava (document)

01 Aug 2017 1905

Teren deţinut de Ankutza Market Exim SRL, de vânzare. Licitaţia, organizată de Fiscul din Constanţa (document)

25 Jul 2017 1205

Cinci terenuri extravilane din Ovidiu ale New Open Sector SRL, scoase la licitaţie de Fisc. Legăturile firmei cu Strutinsky

04 Jul 2017 2500

Licitaţiile lunii aprilie la Fiscul din Constanţa. Tot mai multe automobile la preţ redus (documente)

28 Mar 2017 2656

Cum poţi achiziţiona un automobil la preţ mic Fiscul din Constanţa vrea să scape de mai multe bunuri mobile (documente)

14 Mar 2017 4329

Pentru cei în căutare de chilipiruri Automobile la preţuri mici, scoase la mezat de Fiscul din Constanţa

08 Mar 2017 4809

A treia strigare Un teren deţinut de Secărea, Mazăre, Constantinescu şi Strutinsky, scos la mezat de Fisc

15 Feb 2017 4552

Adevărat chilipir Nave, ambarcaţiuni, automobile, valorificate de Fiscul din Constanţa

10 Feb 2017 4241

Zeci de sticle de băuturi alcoolice fine ale Posto Seis Club SRL, vândute de fiscul din Constanța la jumătate de preț (document)

02 Jan 2017 2437