Francezii de la Lagardère Travel care operează brandurile Inmedio, So! Coffee, Relay sau 1 Minute deschid magazin în incinta Spitalului Județean Constanța

  • Spaţiul comercial se află la parterul unităţii, are o suprafaţă de 39,60 mp și se află la intrare vizitatori SCJU
  • Închirierea vizează activități comerciale cu produse alimentare și nealimentare cu interzicerea amenajării acestuia în vederea preparării hranei și a comercializării produselor din tutun și/sau a băuturilor alcoolice
  • Au fost primite cinci oferte iar câștigători sunt  cei de la Lagardère Travel Retail SRL cu sediul social în București
  • Durata contractului este de 5 ani iar compania plătește 41,00 euro/mp/lună, aproximativ 8.200 de euro lunar
 

 
Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin licitație unul spațiu aflat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Este vorba despre un spaţiu comercial de la parterul unităţii, în suprafaţă de 39,60 mp, aflat la intrare vizitatori SCJU iar închirierea se face în scopul desfășurării de activități comerciale: comerț cu amănuntul produse alimentare și nealimentare (produse alimentare, produse de igienă personală, băuturi non-alcoolice, cafea, alimente ce necesită încălzire - sandwich-uri, produse de patiserie, etc.), cu interzicerea amenajării acestuia în vederea preparării hranei și a comercializării produselor din tutun și/sau a băuturilor alcoolice.
 
Au fost primite cinci oferte iar câștigători sunt  cei de la Lagardère Travel Retail SRL cu sediul social în București.
 
Durata contractului este de 5 ani iar compania plătește 41,00 euro/mp/lună, aproximativ 8.200 de euro lunar.
 
Anunțul atribuirii a fost publicat în Monitorul Oficial nr.161 din 23 august 2022.
 
Lagardère Travel Retail este una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère şi este lider global inovator în industria de retail pentru călători.
Divizia globală operează 4.850 de magazine prin conceptele Travel Essentials, Duty Free şi Foodservice în aeroporturi, gări şi alte concesiuni din 39 de ţări şi teritorii.

În România, compania este prezentă pe piaţă de peste 25 de ani, acoperind segmente multiple de retail (Essentials şi Foodservice), pe mai multe canale: comerţul din zonele de tranzit (aeroporturi, gări, metrou), galerii comerciale, mall-uri, centre de afaceri şi instituţii publice.

Lagardère Travel Retail Romania operează în prezent o reţea de peste 290 de magazine, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, So! Coffee, Relay, 1 Minute şi Hub Convenience.


Potrivit www.confidas.ro, compania a raportat în 2021 o cifră de afaceri de 829.818.277 lei, profit de 12.776.300 lei și  datorii de 106.127.842 lei  la 0 angajați.

Asociatul unic este Lagardere Travel Retail cu sediul în Paris, Franța.

Administratori sunt: Marius Văcălău și Chevalier Frederic Jean. Directorii companiei sunt:  Georgiana Vlase, Marius Văcălău, Costinel Ștefan Neacșu, Cristian Iulian Costache și Alexandru-Ștefan Chilea.

Compania nu figurează cu contracte din achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitație publică privind închirierea unui spațiu comercial situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru sistemul de climatizare din sala tehnică APP Constanţa organizată de Romatsa, contestată la CNSC. Ce decizii au fost luate?

01 Dec 2022 379

Pînă la sfârșitul anului, Primăria va desemna constructorul proiectului de reabilitare a imobilului liceului Traian din Constanța prinProgramul Operațional Regional

01 Dec 2022 578

Primăria Constanța cumpără servicii de mentenanță la sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației (DOCUMENTE)

01 Dec 2022 522

Primăria Constanța bagă milioane de lei în reparația locurilor de joacă, dar nu are nicio soluție concretă pentru maximizarea duratei de viață a acestor investiții

30 Nov 2022 573

Decizie AGA. Ce indemnizație primește noul director general interimar de la Șantierul Naval Mangalia SA?

29 Nov 2022 900

Licitația pentru proiectul tehnic aferent înființării rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești a fost contestată. Ce a decis CNSC?

28 Nov 2022 483

Primăria Constanța cumpără pe repede înainte studii topografice pentru reconstrucția sistemului de iluminat pe bulevarde și în parcurile din municipiu

24 Nov 2022 665

Modernizarea sistemului de irigații în Parcul de la Far și pe fâșia mediană a Bulevardului Mamaia, estimată la jumătate de milion de lei fără TVA

24 Nov 2022 562

Achiziția de combustibil lichid organizată de Penitenciarul de la Poarta Albă, contestată la CNSC

19 Nov 2022 668

Licitație pentru supervizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din zona centrală a municipiului Constanța

16 Nov 2022 668

Șase constănțeni și un tulcean, beneficiarii unor ajutoare de urgență aprobate de Guvernul României

15 Nov 2022 903

Eveniment de Ziua Dobrogei Vernisajul expoziției "Datina 100 de ediții", la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 633

AGA THR Marea Neagră va aproba în ședința din această lună vânzarea unor hoteluri de pe litoral aflate în patrimoniul său (DOCUMENTE)

14 Nov 2022 944

Consiliul Local Municipal a votat! La propunerea ZIUA de Constanța, două străzi din oraș vor purta numele academicienilor dobrogeni, Petre T. Frangopol și Marian-Traian Gomoiu (DOCUMENTE)

07 Nov 2022 1169

O firmă deținută de familia Halep a achiziționat un teren în oraşul Murfatlar. Care a fost prețul de achiziție și ce alte afaceri are SRL-ul?

03 Nov 2022 3639