Fuego a colindat localitatea Crucea (galerie foto)



Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, primarul comunei Crucea le-a pregătit mai multe surprize locuitorilor. Astfel, ieri, pe scena Căminului Cultural din comună a urcat Fuego, la invitaţia Primăriei şi a Consiliului Local.
 
„Vin sărbătorile şi mi-am dorit întotdeauna să nu vină altfel decât cu bucurie şi lumină. Vrem ca, prin acest minunat concert de colinde susţinut de Fuego, să oferim căldură şi bucurie. Să ne amintim că avem rude, fraţi, surori, părinţi! Să ne bucurăm când ne întâlnim cu un necunoscut pe stradă! Să ne dăm bineţe! Să nu lăsăm ura să intre între noi! Şi, cel mai mult, să ne bucurăm că încă mai suntem!“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.
 
Cu prilejul concertului de colinde, Fuego a deschis şi o expoziţie de pictură în sediul Primăriei. Cei mai talentaţi elevi din comună au fost premiaţi, iar desenele lor s-au numărat printre cele expuse în incinta Primăriei.
 
Pe lângă concertul oferit de Paul Ciprian Surugiu, care este şi cetăţean de onoare al comunei, administraţia locală a mai pregătit o surpriză. Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorii Crăciunului, toţi copiii şi persoanele nevoiaşe au primit câte un pachet cu alimente.
 
„Sigur că suntem bucuroşi că a venit Fuego să ne cânte. El reprezintă o mândrie pentru localitatea noastră“, a afirmat o localnică mai în vârstă.
 
„Faptul că domnul primar a premiat copiii şi, mai ales, l-a invitat pe Fuego ne-a adus o mare bucurie. După cum a spus şi dânsul, măcar acum, de sărbători, este bine să fim şi noi mai buni. Să fim oameni, până la urmă“, a spus şi o altă localnică a comunei.
 
Pentru costurile aferente activităţilor derulate, administraţia locală a alocat un buget de 6.000 de lei.
 

În ceea ce priveşte proiectele pentru 2016, primarul Gheorghe Frigioi vrea ca, înainte să le dezvăluie, să aibă certitudini: „Întotdeauna este bine să începem anul cu bucurie şi să-l sfârşim tot cu bucurie şi optimism. Pentru anul viitor, avem multe proiecte pe care vrem să le punem în aplicare, dar nu voi spune nimic până nu văd scris alb pe negru, conform principiului pe care îl respect“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrul „Teodor T. Burada” Constanța și-a asigurat serviciile lui Fuego pentru Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești (DOCUMENT)

02 Apr 2024 750

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 598

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 1059

Consultare de piață Andreea Marin și Virgil Ianțu ar putea prezenta cea de-a 61 ediție a Festivalului de la Mamaia (DOCUMENT)

24 Jan 2024 942

Legături cu Global Records Ce firmă organizează concertul lui Fuego și al Irinei Loghin, la Casa de Cultură Constanța?

01 Oct 2022 2492

Constanța Spectacol cu Fuego și Irina Loghin de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

27 Sep 2022 1850

Știați că... Fuego împlinește astăzi 45 de ani?

23 Aug 2021 2036

„Să readucem dragostea“ Fuego aduce concertul său aniversar la Casa de Cultură Constanța

04 Aug 2021 4639

„Cadourile” Casei de cultură din Constanța în luna decembrie Concerte extraordinare cu Tudor Gheorghe, Paula Seling, Fuego, Ștefan Hrușcă

30 Nov 2019 3005

Concertul de la Casa de Cultură, moment de bucurie pentru vârstnicii din Constanţa (galerie foto)

02 Oct 2019 2299

Eveniment de excepție pentru seniorii Constanţei Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Casa de Cultură a Sindicatelor

24 Sep 2019 2862

Primăria caută organizator pentru eveniment Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul cântă la Constanţa de Ziua Pensionarului

30 Aug 2019 2273

Zilele Orașului Năvodari Încă o zi de sărbătoare, cu o mulțime de surprize (galerie foto)

27 Jul 2019 4827

La Casa de Cultură a Sindicatelor Atenţie, avem cultură! Maia Morgenstern revine la Constanţa cu un spectacol impresionant

20 Mar 2019 3479

Casa de Cultură Constanţa prezintă un nou show de excepţie. Fuego sărbătoreşte 25 de ani de carieră

08 Mar 2019 2959