Funcția de director general al Administrației Porturilor Constanța, scoasă oficial la concurs


 
  • În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.

Compania Națională Administrația Porturilor Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru funcția de director general al companiei.

În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.

Consiliul de Administrație al CN APM Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea postului de director general al societății.

Conform anunțului, obiectivele urmărite în cadrul procedurii de evaluare și selecție a candidaților sunt îmbunătățirea performanțelor întreprinderii prin angajarea celei mai competente persoane capabile să îndeplinească atribuțiile funcției în condiții de eficiență, eficacitate și economicitate.

Potrivit condițiilor specifice, candidații pentru funcție trebuie să aibă „competenţe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experienţă în administrarea/managementul unor entităţi, persoane juridice ce desfăşoară activităţi specifice sectorului transport naval, logistic, operare portuară, administrarea infrastructurii de transport naval sau în cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale sau locale ori instituţiilor publice, îndeplinind atribuţii de conducere în domeniul naval sau competențe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experiență în cadrul autorităților administrației publice centrale sau locale ori instituțiilor publice, îndeplinind atribuții de conducere, reglementare sau control in domeniul naval“.

De asemenea, se cer abilităţi de management, bune competenţe interpersonale (abilităţi de comunicare, organizare, negociere, lucru în echipă), cunoaşterea legislaţiei societăţilor comerciale şi a ordonanţei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cunoştinţe de afaceri/legislative specifice domeniului de activitate al societăţii.

Selecția și evaluarea candidaților se va face în patru etape succesive.

Prima etapă este reprezentată de evaluarea conformității administrative a dosarelor și a eligibilității (finalizată cu Admis / Respins), urmată de publicarea scrisorii de așteptări și a listei scurte a candidaților pe pagina de internet a companiei, iar apoi, depunerea, în termen de cinci zile de la publicarea listei scurte și a scrisorii de așteptări, de către candidații admiși pe lista scurtă a unei declarații intenții.

Ultima etapă constă în susținerea interviului.


Rezultatul final al procedurii va fi publicat pe pagina de internet a CN APM Constanța SA.

Dosarele de candidatură se pot depune în termen de 30 de zile de la publicarea anunțului privind concursul, la sediul CN APM Constanța.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 346

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 467

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 396

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 873

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 482

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 656

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 552

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 447

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 572

Investiție de peste de 7,5 milioane euro în Portul Constanța CN APM SA continuă demersurile pentru înființarea unui parc fotovoltaic

25 Feb 2024 781

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

24 Feb 2024 755

Licitații Constanța Primăria Istria, contract de peste 4,6 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în Nuntași și Istria! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

15 Feb 2024 763

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 576

Știri Portul Constanța Fondul Proprietatea SA pierde definitiv procesul cu Administrația Porturilor pentru un teren de 800 de metri pătrați (MINUTA)

08 Feb 2024 1017

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 836