George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, a fost depistat

 
George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, a fost depistat la Cluj, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.  

În cursul acestei zile, a fost depistată o persoană aflată în urmărire națională, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o pedeapsă de 8 ani.

Cel în cauză urmează a fi încarcerat în cea mai apropiată unitate de detenție.

Amintim că, George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, condamnat la închisoare cu executare, a fost dat în urmărire!

Astfel, conform site-ului oficial al Poliției Române, George Karam figurează pe lista „persoanelor urmărite“, el fiind condamnat la opt ani, o luni și zece zile de inchisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, respectiv distrugere  din culpă în formă agravată, neluarea masurilor legale  de securitate și sănătate în muncă, complicitate la abuz în serviciu, complicitate la realizarea construcțiilor cu nerespectarea cerințelor esențiale a existenței acestora, în forma agravata s.a. 

Restaurantul a fost distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.

Reamintim că, la data de 5 aprilie 2014, la ora 22.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ a fost anunţat prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de izbucnirea incendiului la restaurantul Beirut, aflat pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa. Patru minute mai târziu (22.44), la faţa locului au ajuns trei autospeciale de stins incendii de la Detaşamentul Constanţa Oraş. Deoarece la sosirea forţelor de intervenţie incendiul era generalizat, au fost chemate în sprijin autospeciale din alte subunităţi ale ISU „Dobrogea“, însumând un număr de nouă autospeciale de intervenţie şi trei ambulanţe SMURD.

Reprezentanţii ISU au arătat că „misiunea pompierilor s-a dovedit a fi îngreunată de vizibilitatea redusă cauzată de fumul dens, de condiţiile meteorologice nefavorabile (vânt extrem de puternic), precum şi de existenţa unei cantităţi mari de materiale combustibile la interior. Din nefericire, în urma incendiului s-au înregistrat şapte victime, dintre care trei au decedat şi patru au fost intoxicate cu fum. Cele patru persoane intoxicate au primit îngrijiri medicale de specialitate, una dintre ele fiind transportată la Bucureşti cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie“.


Pompierii au fost obligaţi să ocolească zona restaurantului Beirut, pe bulevardul Mamaia, pentru că strada Tudor Vladimirescu era blocată de maşini. Acestea au fost parcate „după ureche“ de cei care participau la un concert susţinut în Legendary Pub, local distrus, de asemenea, de incendiul mai sus precizat.

Rudele tinerelor moarte în incendiul de la restaurantul Beirut au criticat intervenţia la faţa locului a pompierilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al Judeţului Constanţa. Magistraţii din Bucureşti au menţinut decizia procurorilor militari, care au dispus clasarea dosarului, după ce au ajuns la concluzia că nu există probe din care să reiasă cele reclamate de către rudele îndoliate.

Citește și: Oficial! George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, dat dispărut. Ieri a fost condamnat cu executare

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cererea de rejudecare, respinsă Pedepsele aplicate după tragedia de la Beirut, din Constanța, rămân neschimbate

20 Apr 2021 509

Cererea lui George Karam de punere în libertate, respinsă. Se așteaptă decizia judecătorilor din Cluj

30 Dec 2020 653

Judecătoria Gherla ar putea decide azi libertatea lui George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa

06 Nov 2020 1344

George Karam cere să fie eliberat! Totul s-ar putea decide azi

30 Jul 2020 583

Judecătoria Gherla a amânat pentru luna viitoare cererea de eliberare a lui George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa

27 Jun 2020 1112

Se cere rejudecarea dosarului Beirut! Procesul, amânat pentru luna august

18 Jun 2020 832

Judecătorii din Constanța analizează azi cererea de rejudecare a dosarului Beirut!

06 May 2020 1076

Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa Cererea de eliberare a lui George Karam, analizată în iunie

28 Apr 2020 702

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, condamnat definitiv la opt ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, cere să fie eliberat

11 Apr 2020 2287

Un alt teren deținut de fostul patron al restaurantului Beirut din Constanța, George Karam, scos la mezat de un executor judecătoresc (document)

14 Mar 2020 3139

Se cere rejudecarea dosarului Beirut! Ce s-a decis ieri la Curtea de Apel Constanţa

12 Feb 2020 2161

Probleme peste probleme George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, executat silit (document)

20 Jan 2020 5900

Dosarul Beirut s-ar putea rejudeca! George Karam ar putea scăpa de condamnare

21 Dec 2019 2558

Oficial de la Poliția Română! George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, pe lista „persoanelor urmărite“

22 Nov 2019 2106

Oficial! George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut, dat dispărut. Ieri a fost condamnat cu executare

20 Nov 2019 1989