George Secărea a ieșit din Sunrise Luxury Residence SRL

 
  • Sunrise Luxury Residence SRL este condusă de Georgiana Elena Stoica Secărea și de Răzvan Stoica.  
  • George Secărea este partener de afaceri al fostului primar Radu Mazăre și, respectiv, al fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu.
Asociații societății Sunrise Luxury Residence SRL (George Secărea, Georgiana Elena Stoica Secărea și Răzvan Stoica) au hotărât aprobarea cesiunii unui număr de cinci părți sociale în valoare de 50 de lei, fiecare parte socială fiind în valoare 10 lei, de la George Secărea către Georgiana Elena Stoica Secărea.
 
Totodată, asociații societății Sunrise Luxury Residence SRL  au mai decis aprobarea cesiunii unui număr de cinci părți sociale în valoare de 50 de lei, fiecare parte socială fiind în valoare de zece lei, de la George Secărea către Răzvan Stoica.    
 
Pe cale de consecință, cesionarii Georgiana Elena Stoica Secărea și Răzvan Stoica preiau împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale.
 
În urma cesiunii făcute de George Secărea, acesta iese din societate, structura capitalului social fiind următoarea: 
 
Georgiana Elena Stoica Secărea  - deține zece părți sociale în valoare totală de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societății, aceasta fiind și cota de participare la beneficii și pierderi.
 
Răzvan Stoica - deține zece părți sociale în valoare totală de 100 de lei, reprezentând 50% din capitalul social al societății, aceasta fiind și cota de participare la beneficii și pierderi.
 
Începând cu data de 11 mai 2021, Nicoleta Popa a fost revocată din funcția de administrator și a fost numită Maria Neacșu, cu domiciliul în Constanța.  

Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 iulie 2021, Sunrise Luxury Residence SRL a fost înființată în aprilie 2021 și are ca obiect de activitate „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 

Georgiana Elena Stoica Secărea apare în următoarele societăți: Bellevue Modern Residence SRL, Sunrise Luxury Residence SRL, Ideal Rent Invest SRL, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL, Glob Rental Activities SRL, Relax Rent Invest SRL, Allstar Rent SRL și în Lifestyle Living Imob SRL.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se cere anularea PUZ-ului
Judecătorii cer să vadă cartea funciară pentru terenul afaceristului George Secărea din strada Belvedere

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1194

Terenurile afaceristului Secărea Verdict în așteptare pentru PUZ-ul din strada Belvedere, Constanța! Curtea de Apel amână pronunțarea

29 Mar 2024 588

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 809

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 829

PUZ-ul afaceristului Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, ajuns la Curtea de Apel Constanța

22 Jun 2023 1387

PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, anulat! Judecătorii explică de ce au decis anularea (MOTIVARE)

19 May 2023 1463

Judecătorii nu au ajuns la o concluzie privind terenurile afaceristului Secărea din strada Belvedere, din Constanța

02 Apr 2023 1511

Verdict în așteptare privind terenurile afaceristului George Secărea, din strada Belvedere din Constanța

19 Mar 2023 2237

Schimbări în lumea afacerilor din Constanța! S-a probat fuziunea a două firme din oraș! Detalii

11 Sep 2022 2905

Expertize pentru terenurile afaceristului Secărea, din strada Belvedere, din Constanța. Rapoartele întârzie, experții ar putea fi amendați

08 Aug 2022 2395

Veronica Mihaela Secărea Ciota, numită administrator al Secom Exim SRL

18 May 2022 2906

Ce s-a decis în legătură cu administratorul firmei fondate de Nicușor, Mazăre și George Secărea

21 Jan 2022 2985

George Secărea, asociat cu Radu Mazăre, a primit două autorizații de construire de la Primăria Constanța

12 Nov 2021 2403

Compania fondată de Mazăre, Nicușor și antreprenorul Secărea a pus bazele unei noi firme pe piața imobiliară

25 Sep 2021 3236

Constănțeanul supărat O femeie cere igienizarea terenului insalubru de pe strada Belvedere. Proprietarul, partener cu Mazăre și Constantinescu

20 Sep 2021 6454