Gigi Becali, contrazis! ”Jucătorilor de fotbal vaccinați nu le scade puterea”. Exemplele Guardiola și Klopp

Gigi Becali  finanțatorul celor de la FCSB, a spus recent că este posibil ca din cauza vaccinului anti Covid-19 puterea fotbaliștilor să scadă.


Pagina oficială a platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva Covid-19 a oferită o replică după ce patronul FCSB, Gigi Becali, a spus că evoluţia jucătorilor de fotbal vaccinaţi scade după ce primesc serul anti-covid, cosiderând afirmaţia omului de afaceri "o bazaconie".Postarea de pe pagina RO VACCINARE 


Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19!

Dovada sportivă: 4 echipe din Premier League sunt în optimile Champions League, unde România, din păcate, nu are nicio echipă.


Așa cum vă prezentam și în 21 decembrie 2021, 77% dintre jucătorii din Premier League erau vaccinați cu schemă completă împotriva COVID-19, iar 84% erau vaccinați cu prima doză. Din aceeași ligă, două echipe erau vaccinate 100% cu schemă completă.De menționat faptul că două echipe, Manchester City și Liverpool, au câștigat prima manșă a optimilor Champions League cu 5-0, respectiv 2-0.Din punct de vedere medical și științific, nu sunt studii care să susțină o bazaconie precum cea promovată recent pe conturile de Facebook din România (“jucătorilor vaccinați le scade puterea”). Vaccinarea împotriva COVID-19 nu influențează performanțele jucătorilor de fotbal. În schimb, sunt suficiente studii care demonstrează că trecerea prin infecția cu SARS CoV-2 lasă sechele pe termen lung (Long COVID), iar acestea pot influența performanțele sportivilor.


Concluzia este simplă: să rămânem sănătoși, să ne bucurăm de fotbal, uitându-ne la cei care au încredere în știință și în medicină.


Vă rugăm să vă informați DOAR din surse credibile, oficiale!Pep Guardiola și-a pierdut mama din cauza COVID-19 și a spus că „singura soluție” pentru jucători a fost să ia în considerare vaccinarea. „Când toți oamenii de știință, toți medicii, toți marii specialiști în medicină spun că singura soluție de eradicare sau de a ajuta să trecem peste acești doi ani de situație pandemică este vaccinarea, cred că ar trebui să ia în considerare acest lucru.” Pep GuardiolaJürgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a lansat un apel pentru toată lumea să se vaccineze cu doza booster și i-a îndemnat pe sceptici să asculte de sfaturile experților.

 

„Nu îmi voi cere scuze pentru opinia pe care o am asupra vaccinării, indiferent cât de nepopular m-ar face în anumite părți ale societății. Dacă întâlnesc prieteni sau oameni din viața mea din afara fotbalului, la care țin și îmi spun că nu s-au vaccinat, fac tot posibilul să îi încurajez să asculte de experți. Niciodată nu este despre: ascultă-mă – ci este întotdeauna despre: ascultă-i pe cei care știu. Ignoră-i pe cei care pretind că știu. Ignora minciunile si dezinformarea. Ascultă oamenii care știu cel mai bine. Dacă faci asta, ajungi să îți dorești vaccinul și rapelul.


Bundesliga, prima ligă de fotbal din Germania, și Seria A, prima ligă de fotbal din Italia, au transmis că în rândul jucătorilor înregistrați în ligile lor, procentul jucătorilor vaccinați cu schemă completă era de 94% în Germania, respectiv 98% în Italia.Sursa foto: Facebook/ Gigi Becali 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1973

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 876

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase (VIDEO)

26 Dec 2023 3592

Dosar penal în cazul unui accident rutier în care ar fi fost implicat omul de afaceri George Becali

13 Nov 2023 1041

Farul vs. FCSB Gazdele pot cuceri titlul dacă se impun în partida de duminică

19 May 2023 1349

Gigi Becali a cedat acțiunile de la FCSB. Cine e noul președinte al Consiliului de Administrație

29 Apr 2023 3671

Sfântul Andrei 2022 Gigi Becali, prezent la „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin. Ce mesaj a avut pentru creștini (VIDEO)

30 Nov 2022 3460

Anchetă după furtul unor oi din județul Ilfov. Animalele ar aparține omului de afaceri, Gigi Becali

07 Nov 2022 1534

Surse Antrenorul Nicolae Dică va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB

01 Nov 2022 1326

Insolvența Asociației Fotbal Club Unirea Constanța, amânată pentru la anul

16 Oct 2022 1825

Demisie la FCSB după eșecul cu Rapid București

25 Jul 2022 1540

Județul Constanța Fiica lui Gigi Becali și-a inaugurat hotelul în stațiunea Venus

19 Jun 2022 3298

Planul de reorganizare al Asociației Fotbal Club Unirea Constanța, confirmat în instanță

17 Jun 2022 1592

Constanța Gigi Becali vrea să construiască o altă biserică în locul celei care va fi demolată. „O să iau legătura cu primarul”

11 Jun 2022 3249

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, demers important la Tribunalul Constanța. Ce echipă de fotbal este vizată (DOCUMENTE)

26 May 2022 2526