Grand Bazar Stock House Concept SA, furnizorul Leonardo de cosmetice şi îmbrăcăminte, a închis un punct de lucru din Constanţa

Ştefan Panea, în calitate de administrator unic al SC Grand Bazar Stock House Concept SA, a decis desfiinţarea mai multor sedii secundare.
 
Este vorba despre sediile din Constanţa, bulevardul Tomis nr. 391, DN2A, in incinta Centrului Comercial Tom Constanţa; laşi, şoseaua Păcurari nr. 121, în incinta Galeriei Comerciale din cadrul Parcului Comercial ERA - unitatea nr. G36; Suceava, Calea Unirii nr. 27B, în incinta Galeriei Comerciale din cadrul Parcului Comercial Shopping City Suceava - unitatea F05, municipiul Paşcani, strada Moldovei, mezanin, bloc V1-3; comuna Şelimbăr, şoseaua Sibiului nr. 5, Centrul Comercial Shopping City Sibiu. Deciziile SC Grand Bazar Stock House Concept SA au fost publicate în Monitorul Oficial.
 

Despre Grand Bazar Stock House Concept SA

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Oradea. Capitalul social subscris, de 110.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 110 lei. Firma este controlată de Panda încălţăminte şi Accesorii SRL, cu sediul în Oradea, cu 5% din capitalul social, Bulent Satiroglu, născut în Turcia, cu 95% din capitalul social. Ştefan Panea este administratorul societăţii, care se ocupă de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.
 
Cenzor în Grand Bazar Stock House Concept SA este firma Phill & Partners Audit Company SRL, reprezentată prin Galiş Maria. În anul fiscal 2015, firma cu 50 de angajaţi a avut o cifră de afaceri de 5.580.752 de lei şi o pierdere de 478.309 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 58 de salariaţi, cifră de afaceri de 10.297.507 lei şi un profit de 585.216 lei. Grand Bazar Stock House Concept SRL este furnizorul Leonardo de produse cosmetice, îmbrăcăminte şi pro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se închide o filă de istorie! Se desființează magazinele Leonardo din România. Unde era cel din Constanța

08 Jun 2022 4278