Actualitate

Gravity Park Constanţa va intra în reabilitare. Care este valoarea contractului

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa va achita peste 10.000 de lei pentru executarea lucrărilor de reparaţii generale la Gravity Park Constanţa.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii generale la Gravity Park Constanţa“, în valoare estimată fără TVA de 10.095,61 de lei.
 
Contractul constă în repararea gardurilor de protecţie de la quarter pipe-uri; înlocuirea plăcilor de tego din spatele rampei u-box, repararea buzelor de intrare la rampele u-box; montarea tablei de protecţie la ollie box pentru skateboarding; înlocuirea plăcilor din tego (lateralele) la rampa tip fun box; repararea scărilor de la piramidă pentru skateboarding; demontarea plăcilor din fibră de sticlă; înlocuirea traverselor rectangulare din metal de la baza rampei; remontarea plăcilor din fibră de sticlă de la quarter pipe-ul pentru skateboard.
 
La acestea se adaugă: înlocuirea a trei plăci tego la rampa de half-pipe; aplicarea de chit semi-elastic, semi-elastic silicon sau fibră de pastă pe rosturile dintre plăcile de metal de la baza rampelor şi dintre plăcile din fibră de sticlă, pentru a aduce calea de rulare la o toleranţă mai mică de 1 mm; nivelarea cu ciment a zonelor de intrare la piramidă pentru skate şi la cele două fun box din zona pentru role, pentru a aduce suprafaţa de rulare la o toleranţă mai mică de 1 mm.
 
Executantul lucrărilor va înlocui şuruburile de fixare la toate rampele la care acest lucru este necesar şi va chitui sau silicona spaţiile dintre plăcile din fibră de sticlă sau ale tablelor de trecere, cât şi ale şanfrenurilor rămase neacoperite cu şuruburi pe plăcile din fibră de sticlă.
 
Lucrările vor fi executate pe baza unui contract. Garanţia de bună execuţie va reprezenta 10% din valoarea contractului fără TVA. Termenul de finalizare a lucrărilor este de maximum 30 de zile de la semnarea contractului.
 
Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa, până la data de 5.09.2017. Ofertantul declarat câştigător va publica, la solicitarea autorităţii contractante, un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut ce respectă cantităţile de lucrări din antemăsurătoare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poți să deschizi o afacere Spații de închiriat în piețele agroalimentare din Constanța. Detalii

23 Nov 2018 562

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

25 Oct 2018 753

Lucrări de reparaţii în locuinţele din cartierul Henri Coandă. Câţi bani urmează să plătească RAEDPP (document)

18 Sep 2018 3307

Gravity Park Constanţa intră în renovare capitală! Ce investiţie va face RAEDPP Constanţa (document)

03 Sep 2018 869

RAEDPP Constanţa organizează licitaţie pentru întreţinerea clădirilor, a pieţelor şi a parcurilor de distracţie (document)

02 Mar 2018 548

Valoare de peste 1,6 milioane de lei Contractul de întreţinere a clădirilor, a pieţelor şi a parcurilor de distracţii, scos la licitaţie de RAEDPP Constanţa (document)

19 Dec 2017 668

Licitaţie la RAEDPP Constanţa pentru reparaţii la Gravity Park

15 Dec 2017 1142

RAEDPP cumpără servicii de pază şi protecţie. Acordul-cadru depăşeşte 3 milioane de lei

05 Dec 2017 1483

Instalaţiile electrice ale Bazarului Eliberării, ale parcurilor de distracţie „Gravity Park“ şi „Tara Piticilor“ şi ale Campusului Henri Coandă, reabilitate

31 Oct 2017 535

Se va întâmpla la trei locuri de joacă „Ţara Piticilor“ şi la Gravity Park. Anunţul a fost făcut de RAEDPP Constanţa!

19 Aug 2017 2907

Cum putem închiria spaţii comerciale de la RAEDPP Constanţa

15 Jul 2017 3331

Cine va executa marcajele rutiere longitudinale pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa? (document)

12 Jul 2017 2061

Trei locuri de joacă „Ţara Piticilor“, în atenţia RAEDPP Constanţa! (document)

17 May 2017 2387

Şapte spaţii comerciale ale RAEDPP Constanţa îşi aşteaptă chiriaşii

18 Nov 2016 2449

Licitaţia, în septembrie Valoarea contractului de achiziţie a serviciilor de pază şi protecţie, majorată de RAEDPP Constanţa (document)

01 Sep 2016 2310