Hotel, restaurant şi terenuri de sport Imobile ale SC BTT SA, situate în Costineşti, de închiriat

SC Biroul de Turism Pentru Tineret SA anunţă convocarea Consiliului de Administraţie (CA) al societăţii, cu sediul în Bucureşti, Calea Victoriei nr. 155, pe data de 20 august, ora 12.00.

La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi cei înregistraţi în registrul acţionarilor la sfârşitul zilei de 8.08.2014, stabilită ca dată de referinţă, iar data de 5.08.2014 va fi propusa ca zi de înregistrare a acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor din cadrul întâlnirii. Pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor SC BTT SA se află 20 de puncte.

Primele zece puncte vizează aprobarea închirierii unui şir de imobile care aparţin SC BTT, toate fiind situate în baza BTT Costineşti. Este vorba despre închirierea apartamentului 303, în suprafaţă totală de 52,81 mp, situat pe Aleea Bazarului, închirierea hotelului Costineşti, în suprafaţă totală de 3.766 mp, închirierea Teatrului de Vară, cu o suprafaţă totală de 3.415 mp, închirierea lotului 313 compus din terenuri de sport, închirierea lotului 167 compus din teren liber, închirierea Căsuţelor de piatră (foste Robeby), închirierea restaurantului din incinta complexului hotelier Forum, închirierea lotului 149 compus din teren liber de construcţii în suprafaţă de 2.635 mp. Acţionarii vor mai analiza şi aprobarea numirii auditorului financiar SC PKF Audit SRL, în vederea auditării situaţiilor financiare, pentru anul 2013, stabilirea indemnizaţiei şi durata mandatului. Nu în ultimul rând, pe ordinea de zi se regăsesc şi punctele privind aprobarea situaţiilor financiare ale societăţii aferente anului 2013, prezentarea raportului de audit financiar al anului 2013, pronunţarea asupra raportului de gestiune al administratorilor pentru anul 2013. La acestea se adaugă revocarea lui Gabriel Florin Puşcaşu, ca urmare a solicitării de retragere din calitatea de administrator provizoriul în CA SC BTT SA, începând cu data de 7 iulie. Prin urmare, acţionarii vor alege un nou administrator provizoriu în CA-ul SC BTT SA. De asemenea, acţionarii urmează să aprobe prelungirea mandatelor administratorilor provizorii în CA-ul SC BTT SA, pe o perioadă de şase luni: Marian Irinel Ciocioc, Daniel Iancu, Carmen Claudia Gheonea, Laurenţiu Crimu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mandatul lui Cătălin Caracostea și cel al lui Laurențiu Pastinaru în Consiliul de Administrație al BTT Perla Costineștiului SA au expirat

01 Jan 2020 4337

În luna octombrie, se decide completarea componenței Consiliului de Administrație al BTT Perla Costineștiului

01 Oct 2019 1819

BTT Perla Costineştiului va avea un nou administrator provizoriu

27 Feb 2019 2471

Mandat prelungit pentru Cătălin Caracostea de la BTT Perla Costineştiului. Ce alte decizii vor fi luate

15 Sep 2018 2231