Hotelul lui Mazăre, din Madagascar, în top 10 Destinații de lux din zonă

  • Mantasaly Resort a fost plasat pe locul al doilea în Top 10 Destinații de lux din Madagascar de către site-ul de travelling traveltriangle.com, fiind situat după Andilana Beach Resort.
  • Potrivit site-ului oficial al localului, acesta dispune de o ofertă variată și în ce privește gama sporturilor pe apă, aceasta incluzând kitesurfing, windsurf, pescuit cu sulița, plimbări cu caiacul, sau chiar cu banana.
  • De la revenirea în țară, fostul primar Radu Mazăre a formulat mai multe contestații la executare, prin care a contestat modalitatea prin care a fost adus înapoi în țară, solicitând să i se permită reîntoarcerea în Madagascar.
 
Vești bune pentru fostul edil Radu Mazăre!
 
Mantasaly Resort, hotelul său, a fost inclus recent în Top 10 Destinații de lux din Madagascar, de către un renumit site de travelling internațional.
 
Informația a fost preluată de wowbiz.ro, dar și de alte publicații din presa centrală.
 
Mantasaly Resort a fost plasat pe locul al doilea în Top 10 Destinații de lux din Madagascar de către site-ul de travelling traveltriangle.com, fiind situat după Andilana Beach Resort.
 
Legat de Mantasaly Resort, se arată următoarele pe site-ul internațional: „unul dintre cele mai bune locuri pentru kitesurf din lume, această frumoasă proprietate este situată în partea de Nord a Madagascarului“.
 
„Geografia locului, combinată cu viteza vântului fac ca acesta să fie un loc ideal pentru surfing“, se mai arată pe site-ul de călătorii.
 
Totodată, se face referire la camerele și bungalow-urile disponibile în cadrul resortului, dar și la restaurantul elegant unde se servesc toate felurile de mâncare.
 
Potrivit site-ului oficial al localului, acesta dispune de o ofertă variată și în ce privește gama sporturilor pe apă, aceasta incluzând kitesurfing, windsurf, pescuit cu sulița, plimbări cu caiacul, sau chiar cu banana.

 
Amintim, Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, se află în prezent închis, în executarea pedepsei definitive pe care a primit-o de la Curtea Supremă în Dosarul Retrocedărilor din Constanța.
 

Acesta a fost adus din Madagascar pentru executarea pedepsei. De la revenirea în țară, fostul primar a formulat mai multe contestații la executare, prin care a contestat modalitatea prin care a fost adus înapoi în țară, solicitând să i se permită reîntoarcerea în Madagascar.
 
Până în prezent, contestațiile sale au fost respinse de instanțele de judecată din România.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mazăre cere azi Curții Supreme să-l lase în Madagascar!
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ultima oră! Dosarul Retrocedărilor. Statul Român, autorizat să intervină în uraganul imobiliar „dezlănţuit“ în Capitală! Sunt vizate aproape 50 de terenuri

14 Jan 2022 973

Proces pentru casa lui Mazăre. Se caută moștenitorii

13 Jan 2022 11687

Dosarul „abținerilor“ Se caută un al treilea judecător pentru Radu Mazăre și Marcela Enache

11 Jan 2022 619

Al cui rămâne Portul Tomis? (DOCUMENTE)

10 Jan 2022 3559

Oficial. Ministerul Justiției, despre cunoscutele extrădări legate de Constanța!

10 Jan 2022 697

Dosarul Retrocedărilor. Ce s-a ales de „urganaul financiar“ lansat de Primăria Constanța

07 Jan 2022 1174

Ultima oră! Dosarul Retrocedărilor, pretenții de 2,8 milioane de dolari! Ce a decis Tribunalul Constanța

06 Jan 2022 727

Pretenții în Dosarul Retrocedărilor din Constanța. Pronunțare amânată de patru ori

05 Jan 2022 1506

De la achitări de răsunet la condamnări fără precedent! Retrospectivă! Câteva dintre deciziile importante ce au marcat justiția din Constanța

31 Dec 2021 1575

După trimiterea în judecată, Decebal Făgădău a demisionat din PSD Curtea de Apel a constatat nulitatea rechizitoriului din dosarul Mazăre – Făgădău

30 Dec 2021 4247

Curtea de Apel, așteptată să se pronunțe azi în dosarul foștilor primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău

29 Dec 2021 707

Retrospectiva perchezițiilor DNA la Primăria Constanța. Prima, în 2005. Ultima, zilele trecute (GALERIE FOTO)

29 Dec 2021 1412

Anul Nou începe cu pronunțări legate de Dosarul Retrocedărilor! Sunt peste 2,8 milioane de dolari în joc!

22 Dec 2021 1168

O nouă amânare de pronunțare în dosarul Polaris

20 Dec 2021 849

„Zile de permisie“ Radu Mazăre, cerere admisă la Constanța

13 Dec 2021 6734