Ilan Laufer „În 2020, Constanța va fi un model la nivel european în ceea ce privește exploatarea parteneriatului economic cu SUA”

Ilan Laufer a anunțat printr-o postare pe Facebook că, anul viitor, Constanța va fi un model în ceea ce privește parteneriatul economic cu Statele Unite.

Astfel, Constanța se alătură competitorilor care aspiră la cele 10 burse Smart Start USA din anul 2019.

Ultima conferință “Smart Start USA –Oportunități de dezvoltare pentru internaționalizarea afacerilor românești” din ediția a treia în România a road show –ului Smart Start USA a avut loc la Constanța.

La conferință au participat Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, prof.univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității ”Ovidius” din Constanța, George Fulina, director AIMMAIPE Constanța, și Vlad Danciu, director Smart Start USA.

Antreprenorii locali au aflat informații utile despre oportunitățile oferite de Smart Start USA și facilitățile asigurate prin intrarea în această comunitate a celor care vor să se dezvolte pe o piață competitivă, cum este cea americană, tipuri de businessuri care au avut succes prin Smart Start USA, tipologia socială, economică, juridică și fiscală din Statele Unite ale Americii.

De asemenea, s-au familiarizat și cu programele alternative oferite de statul român pentru dezvoltarea afacerilor în străinătate, dar și cu oferta educațională a Universității ”Ovidius” în domeniul antreprenoriatului și comerțului exterior.

Ilan Laufer a prezentat și concursul lansat cu ocazia acestei ediții a Smart Start USA prin care anual cele mai bune 10 proiecte înscrise în platformă vor obține o bursă de implementare a afacerii pe piața americană, prin care le vor fi asigurate toate cheltuielile ocazionate de transport, cazare și alte costuri, pe o perioadă de 6 luni de incubare, antreprenorii constănțeni prezenți, fiind foarte interesați de a intra în această competiție.

Smart Start USA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.


Sursă foto: Facebook/ Ilan Laufer

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse Fostul ministru Ilan Laufer, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor, implicați într-un accident în municipiul Câmpina

26 Aug 2023 2170

Cămin al groazei, în casa familiei lui Ilan Laufer. Azilul funcționa fără autorizație!

12 Jul 2023 5258

Ilan Luafer și Alexandru Coita, implicați într-un accident pe A2 în drum spre Constanța

29 Jan 2020 1968

Caravana Smart Start USA vine, azi, la Constanţa. Unde te poţi întâlni cu Ilan Laufer consilierul premierului Dăncilă

14 May 2019 3020

Fostul ministru Ilan Laufer, audiat cinci ore într-un dosar de evaziune fiscală

02 May 2019 1554

Percheziții într-un dosar penal de delapidare, gestiune frauduloasă și evaziune fiscală. Printre suspecți ar fi și un fost ministru

02 May 2019 1648

Oficial! Lista noilor șefi de departamente din PSD. Nume și de la Constanța

11 Mar 2019 3726

Harry-Ilan Laufer, numit consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă

17 Dec 2018 1518

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se delimitează de afirmaţiile făcute de Ilan Laufer. Ce a declarat acesta

21 Nov 2018 1691

Lia Olguţa Vasilescu, propunerea PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale. Cine a fost propus pentru funcția de ministru al Transporturilor

21 Nov 2018 1583

Klaus Iohannis"Referințele lui Ilan Laufer la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile și denotă grave carențe de educație"

21 Nov 2018 1455

Acuze grave la adresa lui Klaus Iohannis, făcute de Ilan Laufer

20 Nov 2018 1673

Două dintre propunerile de miniștri, respinse de președintele Klaus Iohannis. Declarațiile șefului statului

20 Nov 2018 1659

CEx al PSD. Decizii de ultimă oră! Ce miniştrii noi sunt propuşi

19 Nov 2018 2144