Imagini de la Balul Avocaților constănțeni. Unde a avut loc evenimentul (video)

  • Evenimentul s-a petrecut la Alezzi Yacht.
Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța, a postat pe pagina lui de socializare mai multe imagini și videoclipuri unde a imortalizat momente din cadrul Balului Avocaților constănțeni.

Decanul Baroului Constanța, Cătălin Filișan, este avocatul pe care orașul îl cunoaște datorită acțiunilor sale în care reușește să mobilizeze o comunitate impresionantă de oameni, care iubesc natura și se îngrijesc de ea. A pornit de la câțiva adepți, nemulțumiți de lipsa spațiilor verzi, și a adunat în jurul lui aproape 1000 de oameni. De toate vârstele și profesiile, de culori politice diferite.

Am păcălit ciclonul. Cam asa a fost la Petrecerea avocaților din #BaroulConstanta 2021., este descrierea videoclipului postat de Cătălin Filișan.

Evenimentul s-a petrecut la Alezzi Yacht.

Vasul are o capacitate de 780 de locuri pe scaune și dispune de trei punți destinate publicului. Yachtul catamaran Alezzi este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, punctul de plecare în mini-croazierele spre Portul Tomis. Nava este deținută de compania Stop SRL, a omului de afaceri constănțean Costică Zelcă.

Legat de respectarea măsurilor anti-Covid, Adrian Sasu, manager general Alezzi Yacht, a explicat, pentru ZIUA de Constanța, că nu este obligatoriu ca persoanele care își doresc să urce la bordul vasului să fie vaccinate, dar că este recomandat acest lucru, alături de testarea Covid sau de testul privind anticorpii. În 2019, compania Stop SRL a avut un profit net de 8.926.899 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 19.233.125 de lei. Compania Stop SRL, deținută de omul de afaceri constănțean Costică Zelca, a investit peste 10 milioane de euro în yachtul catamaran Alezzi, construit anul trecut în șantierele navale din Turcia.

Cu o capacitate de 780 de locuri pe scaune, dispuse pe cele trei punți ale vasului, acesta își va primi oaspeții în cele mai sigure condiții anti-Covid, spune Adrian Sasu, manager general Alezzi Yacht.
 
„Alezzi este un yacht catamaran construit în Turcia anul trecut, făcut pe comandă și deținut de SC Stop SRL. Nava a fost proiectată special pentru experiențe unice pe ritmul muzicii, în lumina jocurilor de culori“, a declarat Adrian Sasu, pentru ZIUA de Constanța.

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   

 

Sursa foto-video: Facebook/ Filișan Cătălin

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anunț important pentru toți avocații din Constanța! Este vizat Balul Avocaților - Ediția 2019

30 Oct 2019 2538