Imaginile au ajuns virale Jandarmeria Română își cere scuze public pentru defilarea de la Cluj (VIDEO)

  • Parada de 1 decembrie de la Cluj, un dezastru. Jandarmii s-au făcut de râs la defilarea de Ziua Naţională a României.

Jandarmeria Română a anunțat că va face verificări, după ce jandarmii care au defilat la parada din Cluj-Napoca nu au fost deloc coordonați.



„Astfel de momente denotă lipsă de pregătire”, a anunțat instituția, după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, scrie stiridecluj.ro.


După apariţia imaginilor, Jandarmeria Română îşi cere scuze public şi anunţă că va face verificări asupra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.


„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria.


1 decembrie este ZIUA NAŢIONALĂ a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918. În această zi, românii de pretutindeni sărbătoresc pe stradă, la paradele militare din Alba-Iulie sau Bucureşti, ori acasă alături de cei dragi.


1 decembrie a fost adoptată ca ZIUA NAŢIONALĂ a României în anul 1990, fiind promulgată de fostul preşedinte Ion Iliescu şi publicată ulterior în Monitorul Oficial. Această dată marchează Unirea Transilvaniei cu România şi va rămâne una dintre cele mai importante pagini ale istoriei şi unităţii naţionale româneşti.



Sursa captură-video: Youtube/ Cosmina Fernoaga
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.