Imobil care aparţine familiei fostului şef SIE, impozitat cu 500% de Primăria Constanţa. Lista completă a proprietarilor "taxaţi"

Comisia nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța din cadrul Consiliului Local Constanţa va lua în discuţie, vineri, 16 martie, mai multe proiecte de hotărâre privind majorarea impozitului pe clădiri, începând din acest an, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.
Pe lista care va intra în dezbaterea şi votul Consiului Local în această lună se regăsesc şi nume celebre. Nepotul fostului om politic şi director al Serviciului de Informații Externe în perioada 1992-1997, Ioan Talpeş va fi nevoit să scoată mai mulţi bani din buzunar anul acesta.
Iată lista persoanelor fizice şi juridice vizate de majorări ale impozitului pe clădiri
Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu anul 2018, pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. cpt. Petre  Romulus nr. 2, proprietatea lui Ștefanian Roberto și Ștefanian Diana Elena, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită ;iniţiator: primar Decebal Făgădău.
Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu anul 2018, pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str. Mihai Viteazu nr. 20, proprietatea lui Talpeș George Giuliano și Talpeș Maria Cristina, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; iniţiator: primar Decebal Făgădău.
Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu  anul  2018,  pentru  clădirea  situată  în  municipiul  Constanța,  str.  Ștefan Mihăileanu  nr.  4,  proprietatea  lui  Simizeanu  Radu  Marius,  Simizeanu Nina Vivance Gabriela și Ciobanu Simona,  ca  urmare  a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; iniţiator: primar Decebal Făgădău
Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu anul 2018, pentru clădirea situată în municipiul Constanța, str.Maior Șofran nr. 18, proprietatea S.C. Interconst 2005 S.R.L, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; iniţiator: primar Decebal Făgădău.
Proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului pe clădiri, începând cu anul 2018,pentru imobilul situat în municipiul Constanța, str. Ștefan cel Mare nr. 65, proprietatea lui Stancă Niculae și Stancă Constanța, ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită; iniţiator: primar Decebal Făgădău.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

MikeHello

14 Mar, 2018 17:34

Si daca nu platesc asta la impozit, cat dureaza pana cand se intampla ceva efectiv?

Articole asemanatoare

Consiliul Local Constanța votează majorarea cu până la 500% a impozitului pentru clădiri neîngrijite Supraimpozitare și pentru imobile deținute de afaceriștii Papari, Done, Băluță sau spaniolii de la Ircosol Delta (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 7377

Clădiri în paragină sau neutilizate pe o perioadă de 30 de zile. Persoane fizice și juridice supraimpozitate de CLM Constanța (DOCUMENTE)

23 Dec 2021 2055