Imobil deţinut de Editura Steaua Nordului SRL, pe bulevardul Mamaia, scos la mezat de un executor

  • Un imobil deţinut de Editura Steaua Nordului SRL fi scos la vânzare de un lichidator judiciar
  • Terenul se află pe bulevardul Mamaia.

Lichidatorul judiciar al SC Editura Steaua Nordului SRL organizează mai multe licitaţii pentru valorificare unui imobil situat în Constanţa pe bulevardul Mamaia, nr 122.


Acestea încep cu data de 05.06.2020, ora 15.00, în fiecare zi de vineri, la orele 15.00. La licitaţia publică cu strigare, conform Legii nr. 85/2014, va fi valorificat un imobil situat în Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 122, din patrimobul societăţii Editura Steaua Nordului SRL. Caietul de sarcini este disponibil la sediul lichidatorului judiciar.
Reamintim că Tribunalul Constanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC Editura Steaua Nordului SRL. Decizia a fost luată de judecătorii din Tribunalul Constanţa, instanţă care a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de administrator judiciar, pe practicianul în insolvenţă CII Nicolae Anca.
 

Date despre Editura Steaua Nordului SRL

Conform Registrului Comerţului, SC Editura Steaua Nordului SRL are sediul în Constanţa. Ca asociaţi persoane fizice apar: Petru Eduard Teslaru, născut la data de 1.08.1987, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Mihaiela Luca, născută la data de 24.10.1967,în Neamţ, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 35%, şi Stelică Teslaru, născut la data de 3.07.1962, în Bacău, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%. Firma are ca obiect de activitate „editare a cărţilor“.


Citeşte şi:

Editura steaua nordului a intrat în însolvenţă

Un teren şi mai multe construcţii deţinute de o editură din Constanţa, de vânzare (document)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editura Steaua Nordului a intrat în insolvență

08 Jan 2018 2617

Un teren şi mai multe construcţii deţinute de o editură din Constanţa, de vânzare (document)

08 Feb 2017 3188