Actualitate

Imobil deţinut de proprietarul terasei Cafe del Mar din Mamaia, scos la vânzareGlobal Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar al Malaga Club SRL, scoate la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, un bun imobil care aparţine debitorului.
 
Participanţii la licitaţie, care va avea loc la sediul Global Insolvency SPRL din strada Nicolae lorga nr. 20, etaj 1, în fiecare miercuri, la ora 13.00, vor putea achiziţiona un imobil situat în Constanţa, strada Aristide Karatzali nr. 21, compus din teren în suprafaţă de 89 mp şi construcţie S+P+IE+M, în suprafaţa de 356 mp. Preţul de pornire a licitaţiei este de 175.000 de euro fără TVA, preţ redus la 70%, conform strategiei de vânzare. Regulamentul de vânzare este în valoare de 250 de lei plus TVA, taxa de participare la licitaţie - 50 de lei plus TVA, iar garanţia de participare reprezintă 10% din preţul bunurilor.

Malaga Club SRL, aflată sub incidenţa Legii nr. 85/2006, are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai, bloc PF12C. Înfiinţată în anul 2006, societatea are un capital social de 400 de lei, compus din 40 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Ruxandra Maria Spiţă, cu patru părţi sociale (10% din capitalul social), Florian Constantin Burga, cu 16 părţi sociale (40% din capitalul social), Cristian Nicolae Gămălie, cu 20 de părţi sociale (50% din capitalul social). Activitatea principală a firmei se axează pe domeniul „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Pe societatea Malaga Club SRL funcţionează şi terasa Cafe del Mar din Mamaia.


 
Numele Ruxandrei Maria Spiţă mai apare în Oasis Del Mar SRL, dar şi în Kadima-Tehnic SRL, în prezent radiată. Florian Constantin Burga deţine acţiuni şi în societatea Amnesia Entertainment SRL, iar Cristian Nicolae Gămălie, în Cristian Com Invest SRL, la ora actuală în faliment.

Incendiu de proporţii la terasa Cafe del Mar

În octombrie 2010, terasa Cafe del Mar din Mamaia a ars în întregime din cauza unui scurtcircuit, pagubele ridicându-se la câteva sute de mii de euro. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, flăcările au fost văzute de un trecător, care a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au fost trimise şase autospeciale ale Detaşamentului Constanţa - Oraş. Deşi pompierii s-au chinuit aproape cinci ore să stingă flăcările, terasa a fost distrusă aproape în întregime, ei reuşind însă să împiedice extinderea focului şi la terasele din împrejurime. În urma investigaţiilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit declanşat la un calorifer electric lăsat nesupravegheat.

Citeşte şi
Cafe del Mar către fani pe Facebook: „Vom reveni cu forţe proaspete, ne vedem la vară!“


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobilul deţinut de Malaga Club SRL pe strada Aristide Karatzali, fără cumpărător. Lichidatorul judiciar anunţă noi şedinţe de licitaţie

07 Dec 2016 1437

Vânzare cu repetiţie Preţul imobilului de pe strada Aristide Karatzali deţinut de Malaga Club SRL, redus la 70%

01 Mar 2016 1955

SC Malaga Club SRL, amendată pentru muncă la negru

07 Sep 2011 1495

Cafe del Mar către fani pe Facebook„Vom reveni cu forţe proaspete, ne vedem la vară!“

23 Oct 2010 5542