Împreună susținem mișcarea Marșul bicicliștilor „Oraș pentru oameni“, la o nouă ediție (video)



Tomis Bike Constanţa
a organizat în acest week-end marșul „Oraș pentru oameni“. La organizarea marșului au mai luat parte Baricada Verde și Masa Critică Constanța. Bicicliștii constănțeni au dat, încă o dată, dovada că le pasă de oraș, iar prezența lor a confirmat ideea "Oraș pentru oameni".
 

„Ați fost la fel de gălăgioși cum ați fost și la edițiile anterioare (septembrie 2015, aprilie 2016,  septembrie 2016,  aprilie 2017,  septembrie 2017,  aprilie 2018 și septembrie 2018) și ne bucurăm mult că nu au existat probleme.  Vreau să vă transmitem un mesaj tuturor,  acela că nu trebuie să renunțăm niciodată să ne dorim un Oraș pentru oameni, un oraș unde să putem să ne plimbam liniștiti, fără să existe incidente.  Se poate dacă și autoritățile locale vor contribui la această problemă și vor comunica cu noi mai mult decât au făcut-o până acum.  Autorităţile locale trebuie să accepte şi bicicliştii în oraşul Constanţa şi să le creeze condiţii pentru a se deplasa în siguranţă.  Numărul bicicliştilor este mult mai mare faţă de acum trei sau patru ani  şi, sperăm, că acest fapt va fi luat în considerare.  Să nu uităm să le mulțumim și agenților de la Poliția rutieră, ofiterilor de la Jandarmerie pentru protecția și siguranța noastra pe tot timpul traseului“, a tansmis  Marius Adrian Hriţuleac, Tomis Bike Constanţa.

 
Următorul marș va avea loc pe 21 septembrie 2019. Marsul Bicicliștilor - Oraș pentru oameni va ajunge la cea de-a IX-a ediție. Împreună susținem mișcarea!
 
 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.