În căutarea concediului de vis Tombole şi momente artistice, la Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2014, organizat de CCINA (galerie foto)



În perioada 21 - 23 noiembrie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, invită constănţenii la cea de-a V-a ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2014, găzduit de Maritimo Shopping Center.


Lansarea oficială a evenimentului va avea loc mâine, la ora 12.00. La târg vor participa agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociaţii de promovare turistică, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun şi Revelion, precum şi discount-uri şi oferte speciale pentru planificarea vacanţei în 2015. Printre expozanţi se mai regăsesc şi o agenţie de turism din Bulgaria, precum şi Autoritatea pentru Turism Thailanda - Oficiul Balcanic. Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa fac parte: prezentări de oferte şi destinaţii turistice, programe folclorice reprezentative pentru variate zone şi destinaţii turistice din ţară şi străinătate şi tombole cu premii-surpriză pentru vizitatori.
 
Ajuns la a cea de-a V-a ediţie, Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2014 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în ţară şi peste hotare, aflat în căutarea unor destinaţii turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităţilor de petrecere a timpului liber. Despre noutăţile din acest an, precum şi despre surprizele care-i aşteptă pe constănţeni au vorbit, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral - Delta Dunării, Aurelian Marin, preşedintele ANAT Sud-Est, Ciprian Popescu, vicepreşedinte al ANAT.

 Tombole cu premii

În fiecare seară, la ora 19.00, va avea loc o tombolă, premiile oferite de expozanţi urmând a fi extrase în direct. Cei mai norocoşi dintre participanţi pot câştiga: patru weekend-uri la munte, abonamente la sala de fitness, de biliard, de squash, o excursie la Istanbul, pe 8 martie, precum şi trei controale medicale. Biletele pentru tombolă se vor găsi în cadrul târgului la fiecare stand.

 Muzică şi dansuri

În fiecare zi a târgului, constănţenii se vor putea bucura şi de momente artistice. Astfel, pe 22 noiembrie, de la ora 10.00, se va desfăşura worksop-ul de pictură „Felicitări pentru Crăciun“, la care vor participa elevii Şcolii Gimnaziale „B.P. Haşdeu“, coordonaţi de prof. Diona Misian. Începând cu ora 13.00, constănţenii vor putea asculta melodiile interpretate de cvintetul Tiţa Bibu Jean. Duminică, 23 noiembrie, în intervalul orar 12.00-15.00, ansamblurile de dansuri tradiţionale tătăreşti Karsu din Medgidia şi Cansu din Techirghiol ale Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România vor prezenta un moment artistic. „Considerăm că este oportun să le oferim constănţenilor oferte pentru toate destinaţiile turistice (turism montan, turism de tratament, aventură, city break-uri, turism medical, religios şi pelerinaje) un eveniment binemeritat şi aşteptat“, a declarat Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 491

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1087

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 838

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 807

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 817

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 783

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2779

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1547

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1299

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2351

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1190

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1663

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1416

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2069

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2024