În luna decembrie 2016, clădirea a revenit în patrimoniul CJC O nouă licitaţie pentru demolarea anexelor Teatrului de Vară din Mamaia

Consiliul Judeţean achiziţionează servicii de expertiză tehnică în vederea demolării anexelor C3 şi C4 din cartea funciară a imobilului Teatrul de Vară Mamaia. Anexele au destinaţia de spaţiu comercial, C4 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 74 mp, şi C3 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 107 mp, conform specificaţiilor tehnice. Sursa de finanţare este bugetul CJC.

Consiliul Judeţean realizează o expertiză prin care să se decidă soarta teatrului 

Între timp, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, spune că se aşteaptă mai multe răspunsuri de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, deoarece mai multe suprafeţe de teren din jurul teatrului au fost retrocedate. În plus, acesta a precizat că pilonii de susţinere ai clădirii, dar şi ai cortinei retractabile s-ar afla pe teren privat. Horia Ţuţuianu a mai susţinut că în perioada următoare va fi făcută o expertiză tehnică pentru a stabili dacă teatrul poate fi reabilitat sau se impune demolarea şi ridicarea unei noi construcţii.

Anul trecut, autorităţile judeţene anunţau că Teatrul de Vară din Mamaia şi-ar putea recăpăta strălucirea de altădată dacă proiectul iniţiat de Consiliul Judeţean Constanţa privind reabilitarea acestuia cu fonduri europene se va materializa. În acest sens, la Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii Tomis din Constanţa a avut loc o dezbatere publică cu privire la proiectul de reabilitare şi recondiţionare a acestui edificiu din staţiunea Mamaia.
 
În luna decembrie 2016, clădirea Teatrului de Vară din Mamaia a revenit în patrimoniul CJC, care îşi propunea să îi schimbe aspectul, folosind în acest sens Programul Operaţional Regional, Axa 7, pentru care intenţiona să aplice. În ideea iniţială a proiectului, Teatrul de Vară din Mamaia ar urma să aibă refăcute scările de acces în clădire, locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, reabilitarea zidurilor din incinta teatrului şi structura scenei, inclusiv modernizarea gradenelor şi înlocuirea scaunelor, reabilitarea şi dotarea cu spaţiu de proiecţie, lumini şi sunet, reabilitarea vestiarelor, magaziilor, birouri, garderobe şi grupuri sanitare. În preajma Teatrului de Vară se vor moderniza şi se va amenaja o zonă de agrement, cu piste de biciclete, grădini suspendate, locuri de joacă pentru copii şi spaţii interactive artistice, grădini şi zone de loisir şi o galerie de artă interactivă. Valoarea proiectului a fost estimată la 5.000.000 de euro.

Ofertele se primesc până pe 15 decembrie

Ofertele depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa trebuie să conţină şi oferta financiară, şi prezentarea certificatului constatator emis de ONRC la încheierea contractului, din care să rezulte că ofertantul poate presta activităţi în domeniul contractului. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă va elibera/restitui garanţia de bună execuţie conform prevederilor art. 42 din HG nr. 395/2016, actualizată.

Condiţia de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 15.12.2017, ora 11.00. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul de produse/servicii/lucrări.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Mustaţă rămâne judecătorul dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Cererea de recuzare a lui Nicușor Constantinescu, respinsă

31 May 2023 485

LIVE VIDEO TEXT Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța. Ce proiecte se află pe ordinea de zi (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 May 2023 852

Florentin Marian Sîrbu, desemnat director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța

30 May 2023 659

Judecătorul Gabriel Mustaţă, recuzat de Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJC!

29 May 2023 818

Cazul a ajuns în fața magistraților CJC a plătit 60.000 de euro pentru o mașină de teren. Ministerul Dezvoltării a cerut corecția achiziției

27 May 2023 1589

Fostul ministru, Victor Paul Dobre, consilier cu normă întreagă la cabinetului președintelui CJ Constanța (DOCUMENT)

27 May 2023 818

Momente emoționante la Poarta Albă, la inaugurarea „Muzeului în aer liber”, închinat deținuților politic exterminați de regimul comunist (FOTO+VIDEO)

26 May 2023 798

Consiliul Județean Constanța vrea să achiziționeze microbuze școlare ecologice, cu finanțare prin PNRR

25 May 2023 549

LIVE Inaugurarea „Muzeului în aer liber” din incinta Memorialului Poarta Albă (GALERIE FOTO +VIDEO)

25 May 2023 916

Ce spun reprezentanții instituției Site-ul Consiliului Județean Constanța a fost spart de hackeri! (VIDEO)

25 May 2023 901

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 961

Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Mai multe proiecte, pe ordinea de zi

24 May 2023 665

Mihai Lupu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Muzeelor

18 May 2023 446

ZIUA LIVE. Mihai Lupu, președinte CJC „Lucrările la Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" vor începe până la sfîrșitul acestui an” (VIDEO)

18 May 2023 1095

ZIUA LIVE CNI va construi blocul operator de la Pneumoftiziologie. Mihai Lupu a făcut anunțul (VIDEO)

17 May 2023 611