În luna decembrie 2016, clădirea a revenit în patrimoniul CJC O nouă licitaţie pentru demolarea anexelor Teatrului de Vară din Mamaia

Consiliul Judeţean achiziţionează servicii de expertiză tehnică în vederea demolării anexelor C3 şi C4 din cartea funciară a imobilului Teatrul de Vară Mamaia. Anexele au destinaţia de spaţiu comercial, C4 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 74 mp, şi C3 - cu regim de înălţime parter, în suprafaţă construită desfăşurată de 107 mp, conform specificaţiilor tehnice. Sursa de finanţare este bugetul CJC.

Consiliul Judeţean realizează o expertiză prin care să se decidă soarta teatrului 

Între timp, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, spune că se aşteaptă mai multe răspunsuri de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, deoarece mai multe suprafeţe de teren din jurul teatrului au fost retrocedate. În plus, acesta a precizat că pilonii de susţinere ai clădirii, dar şi ai cortinei retractabile s-ar afla pe teren privat. Horia Ţuţuianu a mai susţinut că în perioada următoare va fi făcută o expertiză tehnică pentru a stabili dacă teatrul poate fi reabilitat sau se impune demolarea şi ridicarea unei noi construcţii.

Anul trecut, autorităţile judeţene anunţau că Teatrul de Vară din Mamaia şi-ar putea recăpăta strălucirea de altădată dacă proiectul iniţiat de Consiliul Judeţean Constanţa privind reabilitarea acestuia cu fonduri europene se va materializa. În acest sens, la Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii Tomis din Constanţa a avut loc o dezbatere publică cu privire la proiectul de reabilitare şi recondiţionare a acestui edificiu din staţiunea Mamaia.
 
În luna decembrie 2016, clădirea Teatrului de Vară din Mamaia a revenit în patrimoniul CJC, care îşi propunea să îi schimbe aspectul, folosind în acest sens Programul Operaţional Regional, Axa 7, pentru care intenţiona să aplice. În ideea iniţială a proiectului, Teatrul de Vară din Mamaia ar urma să aibă refăcute scările de acces în clădire, locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, reabilitarea zidurilor din incinta teatrului şi structura scenei, inclusiv modernizarea gradenelor şi înlocuirea scaunelor, reabilitarea şi dotarea cu spaţiu de proiecţie, lumini şi sunet, reabilitarea vestiarelor, magaziilor, birouri, garderobe şi grupuri sanitare. În preajma Teatrului de Vară se vor moderniza şi se va amenaja o zonă de agrement, cu piste de biciclete, grădini suspendate, locuri de joacă pentru copii şi spaţii interactive artistice, grădini şi zone de loisir şi o galerie de artă interactivă. Valoarea proiectului a fost estimată la 5.000.000 de euro.

Ofertele se primesc până pe 15 decembrie

Ofertele depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa trebuie să conţină şi oferta financiară, şi prezentarea certificatului constatator emis de ONRC la încheierea contractului, din care să rezulte că ofertantul poate presta activităţi în domeniul contractului. Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă va elibera/restitui garanţia de bună execuţie conform prevederilor art. 42 din HG nr. 395/2016, actualizată.

Condiţia de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 15.12.2017, ora 11.00. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul de produse/servicii/lucrări.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 411

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 450

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 535

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 655

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 291

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 613

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 589

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 629

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 819

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 494

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 305

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 785

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1279

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2367

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 321