În plină criză de pestă porcină africană, o tânără înfiinţează o fermă de porci la Mihail Kogălniceanu (document)

Societatea Kasim Suin SRL a solicitat la Agenţia pentru Protecţia Mediului un aviz pentru înfiinţarea unei ferme porcine cu punct de sacrificare. Investiţia va fi realizată în localitatea Mihail Kogălniceanu.
 
Proiectul se încadrează în domeniul agricultură, silvicultură şi acvacultură, subpunctul „Creşterea intensivă a animalelor de fermă, altele decât cele incluse în anexa nr. 1“, numărul de animale la ciclu de producţie propus fiind de „640 capete porci graşi“.
 
Prin proiect sunt avute în vedere următoarele obiecte de investiţie: cabină poartă şi punct desfacere, punct sacrificare, vestiar filtru, birou medic veterinar şi inginer zootehnist, spaţiu necropsie şi diagnoză, hală creştere porcine, lagună dejecţii, staţie epurare, gospodărie de apă, filtru sanitar auto, cântar auto şi cabină lucru, circulaţii auto în incintă, circulaţii pietonale, spaţii verzi, post TRAFO.
 
Kasim Suin SRL a fost înfiinţată în anul 2018, cu sediul social în Constanţa, având un capital social de 200 de lei. Asociaţi sunt Ştefan-Ionuţ Mihai, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49%, şi Andreea Kruci, cu o cotă de participare de 51%. Administrator este Andreea Kruci.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.