Actualitate

Încă un punct de blocaj în Constanța Pro și contra. Cititorii noștri despre noul sens giratoriu de pe Șoseaua Mangaliei. Dv ce spuneți?

Ieri, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în zona Pod Doraly, a fost instalat un nou sens giratoriu.

Spunem instalat pentru că, deocamdată, cel puțin este configurat, și în acest timp se va mai lucra la el, cine știe cât, spre disperarea șoferilor.

Sensul a fost amenajat pentru a fi facilitat accesul la un hipermarket care va fi deschis în curând în zonă.
 

Numai că reacția cititorilor, pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța,  nu a întârziat să apară, desigur, părerile fiind pro și contra.


Iată și câteva dintre ele.

Mihai Ionescu: Încă un punct de blocaj în Constanța. Deja pe Aurel Vlaicu se circulă ca în București. Se va face coadă până la sensul de intrare Cumpana și pe celălalt sens până la Far. Cine plătește pentru prostia asta? Nimeni.

Bogdan Tonu: Da cum se poate, dacă nu e semafor e giratoriu, după care trecere de pietoni și tot aşa....

Dumitru Cosmin: Îi ajuta și pe cei de la ansamblul rezidențial, obligă berbecii să nu mai circule cu viteza la trecerea de pietoni. E de bine! La giratoarele astea mai trebuie pusă niște mazăre în zonă de 30km la oră și treaba e perfectă!

Gheorghe Petru Stefanescu: Ieri după amiază era păzit de două mașini de poliție. Exista semne de circulatie. Puteau face altceva în traficul constănțean pentru prevenirea încalcarii regulilor.

Bogdan Braileanu: Autoritățile locale au luat-o razna cu înființarea sensurilor giratorii în oraș, fără consultarea participanților la trafic, dar neglijând crearea locurilor de parcare, și nu numai!

Usi-Auto Deblocari Constanta: Să ia exemplu de la Carrefour....ce se întâmpla acolo dacă făceau un giratoriu ieftin și prost cum l-au făcut pe acesta?

Cristian Ivas: Cine face asta de la primărie? În Medeea ce a făcut?  Pentru ce firmă a făcut sens unic, pentru riverani nu cred. Sensul giratoriu de pe Cumpenei între pod și Aurel Vlaicu când îl faceți?

Silviu Stefan: Am trecut azi prin acest sens. O problema deosebită e în sensul intrării în oraș dinspre Mangalia. La iesirea din sens, benzile fiind foarte înguste, tronează o bordură foarte înalta care impiedică eventula intenție de a feri în dreapta pe cel care "taie" sensul așa cum fac peste 50% dintre șoferi.

Cornel Nicolae Găinușe: Doar ce l-am trecut. Asta doar ptr că "Lidl"... E prea mare, mai ales pentru traficul de vară. Trebuia un cerc cu diametrul mai mic eventual cu înca o bandă în plus.

Marian Marinescu: Va da faliment repede. Așa a fost si cu celalalt. Mare fast, mare, sărbătoare. Și apoi ăștia de la primărie nu au auzit de pasaje subterane/supraterane. La câți bani învârt ar putea face și așa ceva.

Stefan Ripanu: Astea sunt sensuri giratorii aiurea.

Stelica Enache: Hipermarket = giratoriu. Numai în România. Afară nu vezi așa ceva. La vară o să fie o adevarată provocare să treci pe acolo.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Mai citește și

Imagini de la faţa locului Un nou sens giratoriu în Constanţa, pe Şoseaua Mangaliei, la podul de la Doraly (video)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulţi abonaţi din Constanţa, fără energie termică

08 Mar 2019 597

Imobilul ridicat de Carmeco SRL pe locul fostei fabrici de conserve de la Abator, în atenţia Primăriei Constanţa. Ce a impus municipalitatea

06 Mar 2019 984

Ce planuri are Primăria Constanţa pentru zona Gară - şoseaua Mangaliei - Abator

28 Feb 2019 728

Constanţa Accident rutier la intersecţia străzii Pandurului cu şoseaua Mangaliei, provocat de un şofer băut. O femeie, la spital (galerie foto)

17 Feb 2019 2583

Imagini de la eveniment Accident rutier grav pe șoseaua Mangaliei din Constanța. Un pieton decedat (galerie foto+video)

15 Feb 2019 16886

Cartier rezidenţial pe şoseaua Mangaliei din Constanța. Cine este investitorul?

13 Feb 2019 1015

Avem verdictul din spatele uşilor închise Şedinţă secretă la judecătorie, după ce un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ a murit pe o şosea din Constanţa (video)

12 Feb 2019 8561

Imobil de şapte etaje, pe şoseaua Mangaliei. Evergreen Recycling SRL a solicitat aviz de la municipalitate (document)

11 Feb 2019 831

Imobil de patru etaje, ridicat pe şoseaua Mangaliei. Investitorii aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa (document)

09 Feb 2019 1088

Primăria Constanţa pregăteşte revitalizarea zonei Gară - şoseaua Mangaliei - Abator

06 Feb 2019 1033

Magazinul Praktiker din municipiul Constanţa va fi rebranduit în Brico Depot. Detalii

02 Feb 2019 1465

A murit un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ Tragedie rutieră pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Ce au decis judecătorii (video)

24 Jan 2019 1121

UPDATE. Accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Un pieton implicat. Cadrele medicale chemate în ajutor

17 Jan 2019 1691

Blocuri cu 20 şi 15 etaje, restaurant şi piscină, pe locul fostei fabrici de conserve de la Abator. Imagini de impact (document)

09 Jan 2019 3507

Constanţa Accident rutier pe şoseaua Mangaliei. Un pieton, rănit

08 Jan 2019 984