Încep licitațiile pentru construirea și dotarea Teatrului pentru copii și tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța

  • Administrația județeană organizează achiziție publică pentru servicii de elaborare a  documentației tehnico-economice fază SF pentru  obiectivul  de  investiție „Construirea  și dotarea Teatrului pentru copii și tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”
  • Valoarea estimată a achiziţiei este 100.000 lei fără TVA
  • Termenul limită de depunere  a ofertelor este 01.10.2021, ora 12:00
 

 
Administrația județeană organizează achiziție publică pentru servicii de elaborare a  documentației tehnico-economice fază SF,  precum și întocmirea documentațiilor complete  necesare depunerii, obținerii și predării către  beneficiar a tuturor avizelor şi acordurilor  pentru  obiectivul  de  investiție „Construirea  și  dotarea Teatrului pentru copii și tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța”.
Valoarea estimată a achiziţiei este 100.000 lei fără TVA.

La achiziție, pot  participa  toţi  operatorii  economici  interesaţi  indiferent  dacă  aceştia deţin  sau  nu  cont  în  SEAP.  Operatorii  economici  pot  posta  oferta  de  preţ  în  catalogul  de  produse/ servicii/lucrări  din  SEAP. 

Eventualele amendamente la clauzele contractuale se pot formula sub forma unei solicitări de clarificări, până la data de 23.09.2021, iar răspunsul la solicitările de clarificări  va fi ataşat la anunţul  publicat pe  site-ul  autorităţii  contractante,  pentru  a  putea  fi  adus  la  cunoştinţa  tuturor  operatorilor  economici interesaţi.

Durata  estimată  totală  a  contractului  pentru  achiziția  de  servicii  de  elaborare  a  documentației  tehnico-economice fază SF (inclusiv studii de teren - geotehnic, topografic, expertiză tehnică – după caz, analiză cost-beneficiu,  studiu  de  însorire,  studiu  privind  posibilitatea  utilizării  unor  sisteme  alternative  de  eficiență  ridicată  etc.)  precum  și  întocmirea  documentațiilor  complete  necesare  depunerii,  obținerii  și predării  către  beneficiar  a  tuturor  avizelor,  acordurilor  sau  autorizaţiilor  pentru  obiectivul  de  investiție „Construirea și dotarea Teatrului pentru copii și tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța” este de 90 de zile calendaristice.
Termenul limită de depunere  a ofertelor este 01.10.2021, ora 12:00.

Operatorii  economici  interesaţi  vor  transmite  ofertele  la  adresa  de  e-mail  licitatii@cjc.ro  sau  o  vor  depune,  în  plic  închis,  la  Registratura  Consiliului Judeţean  Constanţa,  B-dul   Tomis  nr.  51,  Municipiul  Constanţa  cu  scrisoarea  de  înaintare.

Noul teatrul va  fi dotat cu toate spațiile de care are nevoie o instituție de acest gen demnă de secolul XXI, cu o sală de spectacole de 250-300 de locuri, o sală auxiliară de repetiții, rampe de acces  pentru copii mici, foaiere, garderobă, casă de bilete, bufet, spatii de expoziții, grupuri sanitare separate pe sexe - pentru public iar pe terenul arondat teatrului se vor amenaja cu spații verzi.


Inițiatorul acestui proiect este vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O propunere a vicepreședintelui Gima din 2018. Noul teatru pentru copii va funcționa în incinta Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii din Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 568

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 639

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 356

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 1971

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 723

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 600

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1357

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 703

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 706

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 781

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 761

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2682

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1248

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1626

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 856