Incredibil În plin sezon estival, turiști înconjurați de câini maidanezi pe plaja din stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

Câini pe plaja din MamaiaSuntem în plin sezon estival la malul mării, perioadă în care în anii trecuți stațiunea Mamaia era plină de turiști. 

Terasele erau aglomerate, cu greu găseai un loc la masă pentru a servi cina, iar la autoserviri erau cozi destul de mari. 

Anul acesta bate vântul în stațiunea Mamaia, iar puținii turiști care aleg să stea pe plaja din Mamaia sunt flancați de haite de câini maidanezi. 

O astfel de situație a fost surprinsă pe plaja din Mamaia acolo unde un bărbat care a ales să stea la soare pe cearceaf era înconjurat de aproximativ șase câini maidanezi. 

Nu este un caz singular. În mai multe zone din stațiunea Mamaia sunt haite întregi de câini. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O turistă sexagenară a fost mușcată de câini pe plaja din Mamaia Nord. Nu s-a putut vaccina antirabic pentru că Spitalul de Boli Infecțioase nu funcționează în weekend!

03 Jun 2022 5278

ZIUA LIVE. Horia Constantinescu, președinte ANPC – „ Problema tarifelor la parcare în Mamaia, a câinilor fără stăpân și rutele alternative pe perioada lucrărilor puteau fi rezolvate prin comunicare”

06 May 2022 2693

Vass și Demon, câini din rasa ciobănesc german, noi „recruți“ ai Grupării Mobile Constanța (GALERIE FOTO)

02 May 2022 1282

Atmosferă sumbră, pe plajă, la Mamaia (galerie foto)

24 Jul 2014 3351