InfoTrafic Cum se circulă pe Autostrada Soarelui

  • InfoTrafic: Situația traficului, ora 7:00.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București  - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 București - Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În perioada 5 - 27 mai 2021, pe Autostrada A2 București-Constanța, se desfășoară lucrări de reparații la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară - Dor Mărunt, județul Călărași). Din acest motiv, traficul este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
Pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 535+600 metri, pe sensul către Arad, în zona localității Orțișoara, județul Timiș, se execută lucrări la rostul de dilatație, fiind restricționată circulația rutieră pe banda de urgență și pe prima bandă până vineri, 7 mai, ora 16.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.