Actualitate

Inițiatorii platformei „Împreună, Constanța va răsări“, acțiune caritabilă de Ziua Copilului (galerie foto)

•    Copiii din familiile defavorizate din Crucea, Pantelimon și Cerchezu au primit o surpriză dulce de ziua lor.
•    Acțiunea a fost organizată de platforma Împreună, Constanța va răsări.
•    „Vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor și donatorilor care ne-au ajutat și de această dată“, a declarat Septimiu Bourceanu.

Zilele acestea, copiii din Crucea, Pantelimon și Cerchezu au fost bucuroși să primească o surpriză dulce și cadouri pregătite de inițiatorii platformei Împreună, Constanța va răsări. Acțiunile au fost posibile și cu implicarea lui Septimiu Bourceanu, inițiatorul platformei, precum și cu cea a consilierilor județeni PNL Constanța,  Marian Crușoveanu și Geanina Topolov. Suportul logistic a fost asigurat grație implicării asociației „Sofya Tomitana“, reprezentată de Adriana Câmpeanu, precum și mulțumită colaborării cu primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti.
    Platforma Împreună, Constanța va răsări a desfășurat o nouă acțiune in care eforturile s-au concentrat pentru a aduce o bucurie celor mici cu ocazia zilei de 1 iunie. Copiii din familiile defavorizate din localitățile Crucea, Pantelimon și Cerchezu au sărbătorit împreună cu inițiatorii platformei Împreună, Constanța va răsări ziua copilului.
„Puține lucruri se pot compara cu zâmbetul de pe fața unui copil atunci când este fericit. Lucrurile mari pornesc de la gesturi frumoase și mă bucur că de Ziua Copilului, am putut să transformăm cadourile oferite de noi în zâmbete și bucurie. O comunitate este mai puternică atunci când membrii ei sunt alături și la bine și la greu. Astfel, reușim să încântăm inimile unor copii care merită să fie încurajați și să creadă în viitorul lor. Aș spune că acest gest caritabil, poate mic, a însemnat foarte mult pentru acești copii și pentru asta vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor și donatorilor care ne-au ajutat și de această dată“ – a declarat Septimiu Bourceanu, unul dintre fondatorii platformei Împreună, Constanța va răsări.
„Ziua Internațională a Copilului a devenit un prilej de a celebra inocența bucuriei și puritatea zâmbetului.  Obiectivul nostru este ca fiecare copil din județul Constanța să aibă o șansă prin educație, prin acces la servicii de sănătate, prin sprijin comunitar. Acești copii sunt viitorul nostru și avem obligația să fim alături de ei. Ne bucurăm că am putut contribui la această acțiune, inițiată de Împreună, Constanța va răsări, și astfel, toți acești copii care provin din familii defavorizate din Crucea, Pantelimon și Cerchezu au putut fi înconjurați de bucurie și dragoste. O societate mai bună se poate clădi sănătos atunci când venim în sprijinul celor care au nevoie de o mână de ajutor. O societate devine puternică atunci când copiii ei sunt transformați în adulți puternici. Sper ca, în cel mai scurt timp, să putem avea școli cu acces la digitalizare, astfel încât fiecare copil să aibă șansa la o educație decentă și șansa la un start egal. Este o datorie pe care o avem față de generațiile viitoare. Suntem o țară cu un viitor promițător, pentru că România are copii talentați, iar acest talent trebuie cultivat și sprijinit“, au subliniat consilierii județeni Marian Crușoveanu și Geanina Topolov, consilieri județeni PNL Constanța.

Printre cei implicati a fost si Bogdan Huțucă, unul dintre fondatorii platformei de suport comunitar Împreună, Constanța va răsări.
    
Acțiunile caritabile ale platformei Împreună, Constanța va răsări pot fi susținute prin donații, direct de pe pagina www.impreunaconstanta.ro.  Viitorul unei comunități responsabile este clădit și susținut de oameni implicați. Implică-te, susține, donează!

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

13 Jul 2020 285

#ConstanțaEsteBine Filtrarea interioară

30 Jun 2020 819

Ziua Serviciilor Publice de Asistență Socială Despre DGASPC Constanța. Când a luat ființă instituția. De ce a fost creată

23 Jun 2020 405

Ziua Internaţională împotriva Exploatării Copiilor prin Muncă. Situația acestor cazuri oferită de DGASPC Constanța

12 Jun 2020 902

Duminica Părinţilor şi Copiilor Mesajul Patriarhului Daniel - „În această perioadă, a fost apreciat foarte mult timpul petrecut de părinţi alături de copii”

07 Jun 2020 432

FC Viitorul, concurs dedicat copiilor. Desene cu fotbaliști! Ce premiu i-a revenit câștigătorului (galerie foto)

05 Jun 2020 2602

„Aleargă, Nițuleee!“ Tort special, de ziua sa, pentru micul fotbalist David Nițu, de la grupa 2010 a FC Farul Constanța (galerie foto)

05 Jun 2020 2269

Un copil poznaș, face tot felul de năzbătii, în timpul slujbei oficiate de ÎPS Teodosie. Se prinde și de toiagul ierarhului (galerie foto)

02 Jun 2020 3092

Este Ziua Naţională pentru Adopţie. Mesajul DGASPC Constanța „Sunt copii extraordinari, de care suntem mândri – darnici care, din puținul lor, oferă mereu altora aflați în nevoie“

02 Jun 2020 2795

Campionul din Mangalia Denis Alibec, amintiri din copilărie. Imagini cu atacantul Astrei Giurgiu pe când era mic! (galerie foto)

02 Jun 2020 3631

Terapia prin zâmbete şi dragoste, oferită de 1 Iunie copiilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

01 Jun 2020 1503

Vama Veche prinde viață. Plaja este plină de turiști. Cum se distrează cei prezenți (galerie foto+video)

01 Jun 2020 1375

Ziua internațională a copilului Aglomeraţie mare la Delfinariul din Constanţa. Cu mic cu mare, la coadă pentru a intra la spectacolele cu delfini (galerie foto)

01 Jun 2020 861

Fără alte comentarii Mesajele adresate copiilor de către miniștrii Educației din România și Republica Moldova

01 Jun 2020 2221

Militarii de la Capu Midia au oferit daruri copiilor din localitatea Corbu (galerie foto)

01 Jun 2020 812