Inspectoratul de Stat în Construcţii, reorganizat! Vor dispărea inspectoratele regionale

  • MDLPA a publicat în dezbatere publică proiectul privind reorganizarea Inspectoratului de Stat în Construcții
  • Conform textului, pe care îl găsiți în secțiunea „Documente”, inspectoratele regionale vor dispărea
 
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei urmează  să reorganizeze Inspectoratul de Stat în Construcţii.
 
Vor fi desființate inspectoratele regionale și transferul angajaților acestora, în limita posturilor disponibile, se va face la inspectoratele naționale. Măsura apare într-un proiec, aflat în dezbatere.
„Personalul inspectoratelor regionale în construcţii se preia și se reîncadrează la inspectoratele judeţene în construcţii, respectiv al municipiului Bucuresti și în aparatul central al Inspectoratului de Stat în Construcţii, în limita numărului de posturi aprobat, în condițiile legii”, se arată în proiectul de lege de la MDLPA.
 
De asemenea, vor fi preluate de către inspectoratele judeţene și arhiva sau orice alte bunuri și lucrări înregistrate la inspectoratele regionale în construcţii. Reorganizarea activității ISC este necesară, potrivit expunerii de motive ce însoțește proiectul de lege, deoarece actuala structură a autorității, cu cele două tipuri de inspectorate – regionale și județene, implică dublarea sarcinilor salariaților şi costuri ridicate de funcționare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Primăria Năvodari pierde un nou proces în fața Inspectoratului de Stat în Construcții

20 Mar 2024 523

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru Wave House SRL. S-a stabilit un nou termen în dosar

19 Mar 2024 542

Justiție Constanța Primăria Năvodari pierde unul din procesele deschise Inspectoratului de Stat în Construcții

13 Mar 2024 725

VIDEO Locuitorii din Năvodari, supărați de modul în care un investitor își supraetajează spațiul comercial. Ce spun autoritățile?

05 Mar 2024 850

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Marius Graure, inspector în construcții la ISC Constanța (DOCUMENTE)

20 Feb 2024 843

Declarații de avere Constanța Ce avere are Dayan Fetislam, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 2944

Declarații de avere Constanța Ce avere are Sandu Zlăteanu, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 902

Declarații de avere Constanța Dana Nicoleta Domolescu, inspector în construcții în Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

17 Feb 2024 685

Ce au decis judecătorii într-unul din dosarele deschise de Primăria Năvodari împotriva Inspectoratului de Stat în Construcții?

09 Jan 2024 1088

Primăria Năvodari cere în instanță constatarea nulității absolute a proceselor-verbale încheiate de ISC, în urma controlului din 2022

12 Oct 2023 1238

Declarații de avere Anamaria Popa, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții, deține un apartament la Constanța și o mașină (DOCUMENTE)

20 Sep 2023 914

Declarație avere Lucia Gabriela Pițurcă-Berdeli, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța (DOCUMENTE)

13 Jun 2023 1465

Rodica Bîrlă, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Jun 2023 1492

Declarații de avere Constanța Dana Nicoleta Domolescu, inspector în construcții în Inspectoratul de Stat în Construcții Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

08 Jun 2023 1605

Elena Ioana Petrea, inspector al Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

03 Jun 2023 1186