Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea Ajutor pentru familia cu patru copiii din Cobadin, căreia i-a luat foc casa (galerie foto)

  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a adus o rază de lumină în familia Botea, a cărei locuința a fost mistuita complet de flăcări, în urma cu aproximativ o lună

Arma pompierilor este o expresie a legaturilor strânse intre oameni, o uniune bazata pe ajutorarea omului, in cele mai dificile momente ale sale. Tocmai din acest motiv, pompierii constănțeni au pus mana de la mana, din puținul lor, pentru a veni în sprijinul familiei Botea a cărei locuința a fost mistuita complet de flăcări, în urma cu aproximativ o lună. Ne-am mobilizat și speram că am adus o rază de lumina pentru ei!, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Amintim că, în data de 27 iulie 2020, o casă din Cobadina luat foc. A ars acoperișul (aprox 140 mp și bunurile din cinci camere), o anexă complet.

S-au salvat o parte din bunurile locuinței, casa învecinată, un foișor și diverse bunuri. Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea susține că la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere. A ars acoperișul în procent de 80%. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Sursa foto: ISU Dobrogea

Citește și: Asociaţia militarilor veterani AMVVD Constanţa O mână de ajutor întinsă familiei cu patru copiii din Cobadin, căreia i-a luat foc casa (galerie foto)

UPDATE. O casă a luat foc în Cobadin. Pompierii au intervenit (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.