Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanța „Ziua Informării Preventive”, marcată printr-o serie de activități

  • Ziua Informării Preventive va fi marcată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanta printr-o serie de activităţi informativ-educative pentru conştientizarea diverselor pericole care pot fi prevenite.
Dacă pentru unele persoane, o zi de 13 poate aduce ghinion, mai ales dacă se suprapune cu o zi de marţi, pentru noi, această coincidenţă reprezintă doar un prilej în plus de a trage un semnal de alarmă asupra importanţei respectării măsurilor de prevenire. 

„Ghinionul poate fi prevenit! Fiţi prevăzători!”, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.


Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat şi în acest an iniţiativei derulată la nivel european, astfel că, marţi 13 iulie, în municipiul Bucureşti şi în judeţele ţării va fi marcată „Ziua Informării Preventive”.  

Sărbătorită sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, având ca logo pisica neagră, Ziua Informării Preventive va fi marcată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanța printr-o serie de activităţi informativ-educative pentru conştientizarea diverselor pericole care pot fi prevenite.

Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marți, 13 februarie 2024 „Ziua Informării Preventive”, marcată de pompierii din Constanța

12 Feb 2024 499

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Ziua informării preventive. „Acasă în siguranță!”

13 Apr 2021 812

Marţi 13, Ziua Informării Preventive în judeţul Constanţa

12 Aug 2019 1337