Inspectorul șef al ITM Constanța, Eugen Bola, iese la pensie. Ce mesaj a transmis și cine va asigura conducerea instituției

Eugen Bola. Sursa foto: ITM ConstanțaÎn data de 11 iulie, Inspecția Muncii sărbatorește 23 de ani de la înființare. La Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța acest eveniment a avut dublă însemnătate.

Ziua Inspecției Muncii, 11 iulie, a fost instituită prin Legea nr. 337 din 2018 privind Statutul Inspectorului De Muncă. Inspecția Muncii Și Inspectoratele Teritoriale De Muncă au ca principal scop urmărirea îndeplinirii de către angajatori a obligațiilor legale în domeniile relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă și al supravegherii pieței produselor, precum și a celor referitoare la condițiile de muncă, apărarea vieții, integrității corporale și sănătății salariaților în desfășurarea activității.

Inspecția Muncii Și Inspectoratele Teritoriale De Muncă sunt preocupate în permanență de informarea, consilierea și conștientizarea dar și atenționarea atât a angajatorilor cât și a angajaților cu privire la importanța cunoașterii și respectării legislației din domeniul relațiilor de muncă și a securității și sănătății în muncă.

La 23 de ani de la înființarea Inspecției Muncii, obiectivul principal este menținerea și creșterea nivelului înalt de încredere în rândul angajatorilor și angajaților, răspunderea și receptivitatea la sesizările angajaților, acestea fiind soluționate cu celeritate.

Conducerea Inspectoratului Teritorial De Muncă Constanta, Precum Și Toți Inspectorii De Muncă acționează prin toate formele și metodele specifice pentru informarea și conștientizarea tuturor angajatorilor și angajaților de a respecta întocmai legislația în domeniile de competență ale instituției.
 
Tot în cursul zilei de astăzi 11.07.2022, o delegație a Inspecției Muncii  condusă de Inspectorul General de Stat  Dantes – Nicolae BRATU  s-a deplasat la Constanța pentru a-l felicita pe Inspectorul Sef Eugen BOLA pentru activitatea desfășurată  la conducerea Inspectoratului  Teritorial de Muncă Constanța.

După o cariera deosebită de aproximativ  17 ani  în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și 2 ani prefect al  Instituției Prefecturii Județului Constanța , astazi Eugen Bola se pensionează. Atribuțiile fiindu-i delegate Inspectorului Sef adjunct  securitate și sănătate în muncă Marian BECHEANU.
  

”Mulțumesc colegilor mei , pentru colaborarea de excepție bazată pe profesionalism și respect reciproc pentru dăruirea și munca depusă în acești ani. A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de oameni profesioniști  dedicați profesiei, cărora le doresc succes în continuarea proiectelor începute împreună,  apreciez efortul fiecăruia. A fost o onoare să vă fiu coleg și șef- Inspector șef Eugen BOLA”

„Reprezentanți INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCĂ CONSTANȚA urează  La mulți ani domnului Inspector Șef Eugen BOLA și transmit cu ocazia zilei INSPECȚIEI MUNCII DIN ROMÂNIA “ 11 IULIE ” colegilor din toată țara și tuturor actorilor implicați  pe piața muncii, angajatori, angajați și colaboratori,  mult  succes în realizarea obiectivelor pe care si le-au propus și multă sănătate.
               “ La mulți ani INSPECȚIA MUNCII  din România!
                 La mulți ani domnule Inspector Șef  EUGEN BOLA! “ - au transmis reprezentanții ITM Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ludovic Orban, prezent la Constanța. Participă la Școala politică a Tineretului Forța Dreptei

29 Sep 2023 1028

ITM Constanța atacă în recurs victoria fostului director Eugen Bola

26 Sep 2023 1229

Judecătorii explică de ce ITM Constanța trebuie să-l mențină în funcție pe fostul director Eugen Bola (MOTIVARE)

12 Jul 2023 1762

Oficial, din instanță ITM Constanța, obligat să-l mențină în funcție pe fostul director Eugen Bola (MINUTA)

26 Apr 2023 2113

ITM Constanța. Anchetă în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia

02 Jul 2021 1820

Tribunalul validează mandatele viitorilor aleși județeni constănțeni

25 Jan 2021 1664

Ședință ordinară la Consiliul Judeţean Constanţa. Sunt prezenți 30 de aleși locali

20 Jan 2021 2300

Ei sunt noii aleși județeni. Vacantări de mandate în Consiliul Județean Constanța. Parlamentarii vor fi înlocuiți de supleanții de pe lista partidelor politice

16 Jan 2021 4292

Inspectoratul Teritoral de Muncă Constanța are nou inspector șef adjunct. Cine este și de unde vine

07 Feb 2018 4632

ITM începe controalele tematice pe litoral, atât pe timp de zi, cât şi noaptea

23 Jun 2017 3844

O fostă angajată a ITM Constanţa a fost condamnată pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragere de înscrisuri

24 Mar 2017 6009

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, dat în judecată de o fostă angajată

14 Dec 2016 2646

Ce s-a discutat în şedinţa Colegiului Prefectural Autorităţile locale din Constanţa, la raport. Prefectul Nicolaescu cere controale mixte pe litoral (galerie foto)

11 Jun 2016 2880

Poliţia, la ITM Constanţa De ce ar fi depus plângeri Eugen Bola şi Florina Mărculescu

30 Mar 2016 5174

UPDATE 3. Ce susţine Florina Mărculescu Dată afară din cauza trimiterii în judecată, o angajată a ITM Constanţa refuză să părăsească instituţia!

29 Mar 2016 4094