Instalații noi de paratrăsnet, achiziționate de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (document)

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța scoate din conturi circa 215.000 de lei pentru achiziția instalațiilor de paratrăsnet. Contractul este compus din două loturi: lotul 1 - instalații de paratrăsnet pentru 4 clădiri: rădăcină Mol 1S, rădăcină Mol 3, baza sportivă Portul, magazie aprovizionare; lotul 2 - instalație de iluminat de siguranță pentru evacuare clădire rădăcină Mol 1S.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 21.01.2019, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeași zi. Cuantumul garanției de participare pentru lotul 1 va fi în cuantum de 950 de lei, iar pentru lotul 2 - 1.200 de lei. Cuantumul garanției de bună execuție este de 10 % din valoarea fără TVA a contractului.
 
Obiectul achiziției constă în proiectarea și realizarea lucrărilor necesare instalațiilor de paratrăsnet pentru 4 clădiri (Rădăcina Mol 1S, Rădăcina Mol 3, baza sportivă Portul, magazie aprovizionare, dar și Rădăcina Mol 1S). În urma verificărilor efectuate de personalul de specialitate al ISU Constanța și cel al Sucursalei Energetice Port Constanța, s-a constatat că instalația de iluminat de siguranță pentru clădire Rădăcina Mol 1S este nefuncțională, iar în cazul altor 4 clădiri (rădăcină Mol 1S, rădăcină Mol 3, baza sportivă Portul și magazie de aprovizionare) nu există instalație de protecție la trăsnet. Având în vedere necesitatea respectării cadrului legislativ privind proiectarea, execuția și exploatarea instalațiilor electrice aferente clădirilor, obligatorie fiind existența și funcționarea instalațiilor de iluminat de siguranță respectiv, clădirile trebuie să dețină instalație de protecție împotriva trăsnetului și vor fi întreprinse demersurile necesare pentru realizarea achizițiilor sus menționate.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul CN APM SA Constanța responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Tivilichi Nicolae Dan - director general, Tănase Marian - director general adjunct, Patrichi Teodor - director Direcția Exploatare, Tomescu Ion - director Direcția Tehnică, Șerban Daniela - director economic, Hanganu Ciprian - director coordonator, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcția Comercială, Ifimov Otilia - șef Departament Achiziții Publice, Pepi Tănase Iulian - șef Serviciu Juridic și Contencios, Kiss Laszlo Eduard - șef Sucursala Energetică Port Constanța, Daniel Niculescu - șef Sucursala de Servicii Port Constanța, Banias Emil Sorin - șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Gamalan Adina - șef Birou Control Financiar Preventiv, Moldoveanu Antoniela - inginer, Bola Laura Valentina - inginer; Iliescu Cristian - șef Birou PSI-SU, Albu Cristian - Departament Achiziții Publice, Adrian Florea - Serviciu Patrimoniu, Monica Arsenie - Serviciul Patrimoniu, Mărioara Arama - Serviciu Patrimoniu. La aceștia de adaugă membrii Consiliului de Administrație: Murgeanu Gabriela, Naftali Daniel-Adrian, Mirela Florența Matichescu, Elena Petrașcu, Mircea Burlacu, Bătrâncă Ghiorghe.

Condiții pentru ofertanți

Societățile ofertante vor demonstra că au prestat, în ultimii 3 ani, servicii de proiectare în domeniul instalațiilor electrice, de natură și complexitate similare/comparabile cu cele care fac obiectul achiziției la nivelul unuia sau al mai multor contracte, cu valoare cumulată de cel puțin 4.000 de lei (fără TVA), aferent lotului 1. De asemenea, vor demonstra că au presat, în ultimii 3 ani, servicii de proiectare în domeniul instalațiilor electrice, de natura și complexitatea similare/comparabile cu cele care fac obiectul achiziției, la nivelul unuia sau al mai multor contracte cu valoare cumulată de cel puțin 10.000 de lei (fără TVA), aferent lotului 2.
Societățile ofertante vor mai demonstra că au executat, în ultimii 5 ani, lucrări în domeniul instalațiilor electrice, de natura și complexitatea similare/comparabile cu cele care fac obiectul achiziției, la nivelul unuia sau al mai multor contracte, în valoare egală sau mai mare, fără TVA, de 45.000 de lei, aferent lotului 1. Nu în ultimul rând, vor mai demonstra executarea, în ultimii 5 ani, a unor lucrări în domeniul instalațiilor electrice, de natura și complexitatea similare/comparabile cu cele care fac obiectul achiziției, la nivelul unuia sau al mai multor contracte, în valoare egală sau mai mare, fără TVA, de 55.000 de lei, aferent lotului 2.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 363

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 537

Procesul dintre CN APM Constanța și o firmă in județul Suceava, amânat. Dosarul, pe rolul Tribunalului

23 Mar 2024 452

Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

21 Mar 2024 340

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 469

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 692

Acționarii CN APM Constanța vor desemna membrii provizorii în Consiliul de Administraţie pe 25 aprilie

18 Mar 2024 388

CN APM Constanța, la judecată cu două firme din București. Ce au decis judecătorii

14 Mar 2024 517

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează servicii de verificare, reparare și etalonare a aparatelor de măsură și control (DOCUMENT)

11 Mar 2024 433

Proiectul privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024 al CN APM Constanța, în transparență decizională

08 Mar 2024 584

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu și Primăria Năvodari SRL au contestat decizia Tribunalului Constanța

07 Mar 2024 982

Cererea formulată de CN APM Constanța, respinsă Decizia magistraților în procesul dintre Șantierul Naval Constanța SA, CN APM Constanța și Socep SA

05 Mar 2024 660

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 876

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 482

O firmă din Buzău dă în judecată CN APM SA Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului

02 Mar 2024 497