Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța cumpără peleți de lucernă (document)

 
  • Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța achiziționează peleți de lucernă.
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de peleți de lucernă.
 

Descrierea contractului


Autoritatea contractanta urmează să achiziționeze 300.000 kg peleti de lucerna. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare pana in a 4-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor : pana a 9 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 270.000 lei.
 
Persoanele ce dețin functii de decizie din cadrul autorității contractante
Radu Raducu - director general Vicovan Gabriel – director stiintific Angelescu Maria – director economic Rotaru Dan – tehnician Neculai Ana – consilier juridic Cutova Nicolae – director tehnic.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24.08.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Citește și:

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas a cumpărat îngrășăminte chimice (document)
 
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea ovinelor și caprinelor Palas-Constanța a semnat cu o firmă din Iași. În ce constă contractul (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Vergil Chiţac și prefectul Silviu Coşa, clasare de la DNA menținută de Tribunalul Constanța! Ce spune edilul. Minută

20 Oct 2023 1447

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas a cumpărat îngrășăminte chimice (document)

14 May 2020 2392

Avarie CET Centrul oraşului Constanţa a rămas fără apă caldă

22 Aug 2018 1734

Vizită importantă în ConstanţaMinistrul Agriculturii din China, Han Changfu, încântat de mâncărurile tradiţionale dobrogene

30 Oct 2014 2307