Întâlniri de afaceri franco-române, în Portul Constanța

  • În aceste zile se desfășoară la Constanța Forumul Economic Franco – Român.
A doua zi a Forumului economic franco – român a programat, în portul Constanța, întâlniri de afaceri.

Au fost prezentate proiectele de dezvoltare și investiții ale porturilor maritime, oamenii de afaceri vizitând apoi Portul Constanța la bordul navei Anghel Saligny.

Reamintim că, în aceste zile se desfășoară la Constanța Forumul Economic Franco – Român, eveniment organizat de Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România, Secția Română a Consilierilor de Comerț Exterior a Franței, cu sprijinul Ambasadei Franței în România, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Participarea la eveniment, organizat în sistem hibrid, fizic și online, a fost considerabilă, circa 400 de persoane fiind înregistrate online, alte 60 fiind prezente în sala Senatului a Universității Ovidius.

Deschiderea lucrărilor forumului a avut loc în prezența Ambasadorului Franței în România, Excelența Sa Laurence Auer, a președintelui CCIR, Mihai Daraban, a președintelui CCIFER, Francois Coste, a prefectului județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.

Sursă foto: Facebook.com / Constanta Port

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.