Actualitate

UPDATE Intervenție de urgență. Un copil s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu din Constanța (galerie foto+video) În urmă cu puțin timp, un copil (baiat cu vârsta de aproximativ 12 ani) a căzut de la etajul 2, la Liceul George Călinescu din Constanța. 

La fața locului intervin smurd SMURD B si SMURD C din cadrul detașamentului Palas.

Din primele informații, băiatul este conștient și a fost transportat la spital. 

Oficial de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța 

Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Călinescu Constanța s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) în aceasta dimineață.

În prezent, echipajele SMURD sunt la fața locului, alături de reprezentanții ISJ. Copilul nu se afla în timpul orei de curs. 

Oficial de la IPJ Constanța

În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat,  de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Conform primelor cercetări desfășurate, elevul s-ar fi aruncat de la etajul 2.

UPDATE: 

„Inspectorul școlar general și alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-au deplasat astăzi la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, solicitând informații cu privire la incidentul din această unitate de învățământ. S-au purtat discuții cu directorul, cu directorul adjunct al unității de învățământ, cu dirigintele clasei și cu doamna consilier școlar, s-au vizualizat înregistrările video.

S-a constituit o comisie de verificare a IȘJ, ancheta se află în curs de desfășurare. În paralel, există anchete în derulare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și ale Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. În permanență, s-a ținut legătura cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, pentru a se cunoaște starea de sănătate a minorului.

Printre recomandările inițiale, se numără asigurarea sistemului de închidere a ferestrelor, cu scopul de a optimiza siguranța elevilor, consilierea individuală și de grup a elevilor, consilierea părinților.

Vom reveni cu detalii în momentul în care anchetele se vor finaliza și vom avea datele concludente cu privire la acest caz”, a declarat Sorin Mihai, inspectorul școlar județean cu privire la eveniment.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

gigi

21 Jan, 2020 14:19

Cred că este vorba de bulling ?

Articole asemanatoare

Un copil a căzut ieri de la etajul doi al unui liceu din Constanţa. Ce alte nenorociri s-au mai întâmplat prin şcolile noastre (video)

22 Jan 2020 4453

Apel umanitar! Elevul căzut de la etajul al doilea al unui liceu din Constanța are nevoie de sânge

21 Jan 2020 23491

Un tânăr s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanța. Ce mesaj a postat pe Facebook (galerie foto+video)

29 Dec 2019 19517

Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis!

03 Oct 2019 1913

Tragedie. O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Judeţean

04 Jul 2019 792

Constanţa. O femeie a căzut de la etaj, în timp ce uda florile

01 Jul 2019 958

UPDATE. Intervenție de urgență la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. O adolescentă a căzut de la etaj

14 Jun 2019 9134

UPDATE. Imagini de la eveniment. Tragedie în Mamaia Sat. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuințe (galerie foto+video)

04 Jun 2019 10116

UPDATE. Intervenție de urgență la Năvodari. Un tânăr a căzut de la etaj. Cadrele medicale de la Ambulanță, chemate în ajutor

11 Mar 2019 1244

Pompierii au o misiune grea. Sunt în Cartierul CET din Constanţa. Ce nu aţi mai auzit până acum (galerie foto+video)

10 Nov 2018 6021

Caz șocant. O fetiță de 13 ani s-a aruncat de la etaj. Incredibil de ce a luat această decizie

09 Nov 2018 1064

UPDATE. Imagini de la eveniment. Intervenție de urgență la Constanța. O femeie a căzut de la etajul al treilea al unui bloc în timp ce ștergea geamurile (galerie foto + video)

24 Sep 2018 5977

UPDATE. Constanţa Copil căzut de la etaj la şcoala 40 (galerie foto + video)

18 Sep 2018 15227

Caz șocant la Hunedoara. Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Municipal

21 Apr 2018 1073

Tragedie în București. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc

19 Mar 2018 2424