Investiție la Fântânele realizată de Tomis Team SA, firmă cu o cifră de afaceri de peste 80 milioane de euro

  • Tomis Team SA a fost înființată în anul 2006, sediul social fiind în București, pe strada Ion Ionescu de la Brad
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Tomis Team SA pentru Ovidiu Development SA.
 
Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Capacitate de stocare și furnizare a energiei electrice și integrarea acesteia în parcul eolian”, propus a fi amplasat în com. Fântanele, sat Fântanele, extravilan, T78, parcela A404/7/1/2, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.05.2023.
 
Tomis Team SA a fost înființată în anul 2006, sediul social fiind în București, pe strada Ion Ionescu de la Brad. Asociat unic în firmă este Felix Renewable Holdings SRL, iar conducerea este asigurată de Borotea Adrian Remus, Negrescu Stelian Gabriel, Safar Ondrej, Liviu Gavrilă. În anul 2021, firma a raportat 18 salariați, o cifră de afaceri de peste 390 de milioane de lei, cu un profit de 75 milioane lei.
 
Felix Renewable Holdings SRL este asociat unic și în Ovidiu Development SA. Tomis Team Sa apare ca asociat unic în MW Team Invest SRL.
 
Safar Ondrej apare ca administrator la TMK Hydroenergy Power SRL, Cez Romania SA, Cez Vanzare SA, Distributie Energie Oltenia SA, cât și în conducerea Ovidiu Development SA. Negrescu Stelian Gabriel și Adrian Remus Borotea au calitatea de administrator la TMK Hydroenergy Power SRL.
 
Felix Renewable Holdings SRL este înființată recent, în anul 2020, având sediul social în București, pe str. Pta Charles de Gaulle nr. 15. Asociat unic este Felix Renewable Investments SARL, cu sediul în Luxemburg. Administrator sunt Brimont Stephane Louis, Iaru Daniela Mădălina și Hugh Richard Watkins.
 
Hugh Richard Watkins apare și în Vistra Accouting Services SRL, Inform Lykos SA, Vistra Shelf Companies SRL, Felix Supply Holdings SRL, Ceif Industrial Epsilon SRL, CEIF Industrial Gamma SRL și împuternicit la surcursala Oterra Operations APS Horsholm București.

 
Brimont Stephane Louis este administrator în Felix Supply Holdings SRL, Felix Distribution Holdings SRL, cât și membru în conducerea Cez Romania SA și Cez Vanzare SA.
 

Iaru Daniela Mădălina apar eîn Vistra Directorship Services SRL, Felis Distribution Holdings SRL, Felix Supply Holdings SRL, Vistra Management Services SRL și Professional Restructuring Solutions SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Milionarul Mihai Anastasescu vrea să amenajeze un parc fotovoltaic în comuna Corbu!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța După Fânânele și Ion Corvin, Primăria Mereni primește și ea consultanță pe achiziții de la Leader’s Jus SRL (DOCUMENT)

03 Apr 2024 493

Cumpărări directe Constanța Leader’s Jus SRL asigură consultanță pe achiziții și la Primăria Ion Corvin (DOCUMENT)

02 Apr 2024 485

Cumpărări directe Constanța Leader’s Jus SRL, contract de consultanță în domeniul achizițiilor cu Primăria Fântânele (DOCUMENT)

01 Apr 2024 511

​Licitații Constanța Primăria comunei Fântânele, licitație deschisă pentru execuția unor lucrări (DOCUMENT)

30 Mar 2024 424

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1154

Firme Constanța Decizii noi, adoptate de Util-Adsic Fântânele

21 Mar 2024 409

Proiect Unique SRL, cu sediul în Fântânele, jud. Constanța, angajează

07 Mar 2024 425

Șase primari din județul Constanța vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie!

03 Mar 2024 2183

SC Agro T & F SRL solicită de la APM obţinerea autorizaţiei de mediu pentru punctul de lucru jud. Constanța, Sat Fântânele

23 Feb 2024 442

Tânăr depistat cu droguri în Constanța

22 Feb 2024 619

Cumpărări directe Constanța Reabilitarea și modernizarea gospodăriei de apă la Fântânele. Cine execută serviciile de proiectare (DOCUMENT)

14 Feb 2024 752

Constanța! În ce zonă sunt amplasate containerele pentru deșeuri voluminoase săptămâna aceasta

13 Feb 2024 772

Acțiuni ale polițiștilor la școli din municipiul și județul Constanța

02 Feb 2024 885

Comuna Fântânele implementează un proiect prin PNRR în cadrul școlii gimnaziale nr.1

21 Jan 2024 602

Mircea Babeș, profesorul care a condus săpăturile arheologice pe pământul Dobrogei, de la Enisala

12 Dec 2023 855