Investiție la Murfatlar! Domeniul Vlădoi SRL își extinde secția de vinificație



Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de către Domeniul Vlădoi, din județul Constanța.
 
Mediul a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii pentru proiectul „Extindere și Modernizare secție vinificație”, propus a fi amplasat în orașul Murfatlar, sat Siminoc, strada Amurgului, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.08.2022.
 
Amplasamentul investitiei este un teren intravilan situat in loc. Siminoc, str. Amurgului și are o suprafață totală de 837.00 mp din acte, 898.00 din măsurători. Pe amplasamentul studiat, se propune modernizarea secției de vinificație existente și extinderea acesteia cu două noi corpuri: corpul A, cu funcțiunea de „Hală Maturare” și regim de înălțime „parter înalt”, și corpul B, cu funcțiunea de „Magazie ambalaje” și regim de înălțime parter.
 
Corpurile propuse vor fi independente structural de construcția existentă, nu o afectează din punct de vedere al rezistenței mecanice și stabilității și deci nu vor fi necesare măsuri de intervenție pentru protejarea acesteia. Investiția are o valoare de 150.000 de lei. Durata de implementare este de 12 luni.
 

Despre Domeniul Vlădoi SRL

 
Firma a fost fondată în anul 2005, cu sediul social în Murfatlar, pe strada Dobrogei, Constanța. Asociat unic și administrator este Paraschivoiu Vlădoi Anca Maria. Conform confidas.ro, firma a raportat, în 2021, un număr de 3 salariați, la o cifră de afaceri de 2.505.775 lei, cu un profit de 1.002.441 lei.


PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
   
 Reabilitarea, primul pas pentru ca Ansamblul Rupestru de la Murfatlar să poată intra în patrimoniul mondial UNESCO
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Crama Siminoc SRL, înființată la Murfatlar de consilierul local PMP Ion Vlădoi (DOCUMENTE)

04 Sep 2023 1097