Investiţie Livadă de nuci în extravilanul comunei Mihail Kogălniceanu

Biochem Fruit SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, a anunţat că va solicita de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la înfiinţarea unei livezi de nuci.
 
Societatea a depus proiectul „Înfiinţare livadă de nuci, hală de  depozitare şi prelucrare nuci, spaţiu social şi utilităţi“, amplasat în extravilanul comunei Mihail Kogălniceanu, parcela L487/3, Lot 2, în suprafaţă de 20.000 mp. Această investiţie este nouă. Ca rezultat al procesului de funcţionare vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape menajere uzate ce vor fi evacuate într-un bazin etanş vidanjabil. Solicitarea de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/ 1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz. De asemenea, cei care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului Biochem Fruit SRL.
 

Biochem Fruit SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 158. Capitalul social subscris de  200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Chimişliu Virginia este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de cultivarea fructelor arbuştilor fructiferi, căpşunilor, nuciferilor şi a altor pomi fructiferi.
 
În anul fiscal 2016, firma cu 2 salariaţi a declarat un profit de 29.330 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 3 salariaţi, cifră de afaceri de
103.732 lei şi un profit de 36.657 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.