Investitorii cu dare de mână pot specula ocazia Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa (II) (galerie foto)

În ediţia de ieri a cotidianului ZIUA de Constanţa, notam faptul că norvegianul Kay Tonnes Thorkildsen, partener de afaceri cu Sorin Strutinsky, încearcă resuscitarea unui mare proiect rezidenţial - Lakeside, pe malul lacului Siutghiol. Societatea Westhouse Group SRL, firma care anunţă acum reluarea proiectului imobiliar gigant început în urmă cu mai mulţi ani - Ovidiu Lakeside Residence -, ar aduce graniţele oraşului Ovidiu lângă cele ale Constanţei. Numai că terenul încă liber aflat lângă popasul Cişmea, unde urmează să se înalţe acest cartier, nu aparţine în totalitate Westhouse.
 
Citeşte şi:
Partenerul de business al lui Strutinsky:
Kay Thorkildsen resuscitează Lakeside Residence, cartierul care uneşte Ovidiu de Constanţa 

 
Potrivit site-urilor de specialitate, în prezent, investitorii în imobiliare au posibilitatea de a cumpăra un teren aflat în imediata vecinătate a următorului cartier Ovidiu Lakeside şi chiar la buza lacului Situghiol. Terenul proaspăt scos pe piaţa imobiliară are o suprafaţă totală de 17.700 mp, cu o deschidere de 100 mp către lacul Siutghiol.

„Este ideal pentru construirea unui ansamblu rezidenţial, centru comercial, centru medical etc.“, explică agentul imobiliar care a postat anunţul pe un site de profil. Încă un lucru interesant de observat este că în anunţul de vânzare este ataşată o imagine reprezentând chiar PUZ-ul pentru proiectul Lakeside Residence Ovidiu, exact în forma originală în care este întocmit. Ceea ce ne duce cu gândul că şi acea porţiune de teren aparţine aceloraşi proprietari.
 
RomReal, societatea-mamă a Westhouse-ului, avea, la un moment dat, 14 terenuri în Constanţa. Rapoartele publicate chiar pe site-ul firmei arătau şi locurile unde s-au împroprietărit cei de la RomReal, via Westhouse: Ovidiu (61.433 mp), lotul Bădulescu - Constanţa Nord - Ovidiu (50.000 mp), peninsula Tatar - Constanţa Nord - Ovidiu (11.489 mp), Ovidiu (4.641 mp), Oasis (27.212 mp), Constanţa Nord - Ovidiu (122.350 mp), lotul Gunaydin - Constanţa Nord - Ovidiu (15.000 mp), Mamaia - Corallia (1.200 mp), lotul Mamaia Nord (56.167 mp), Bus Station (Autogara Nord) (5.437 mp), Piaţa Balada (7.188 mp), lotul Carrefour (15.000 mp), lot într-o zonă nespecificată a Constanţei (799.663 mp). În prezent, potrivit datelor publicate pe site-ul propriu, în portofoliu se regăsesc în continuare Ovidiu Lakeside (61.433 mp), precum şi alte proprietăţi în Ovidiu - Oasis Residences (27.212 mp), Peninsula Ovidiu (10.060 mp), un lot de 15.000 mp în zona Ovidiu, un altul de 122.350 de mp, unul de 50.000 de mp în zona sensului giratoriu dinspre Lumina şi alţi 4.641 de metri pătraţi, în centrul oraşului Ovidiu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.