Ion Niculescu, onorat sa fie sef la Spitalul Judetean

Niculescu_Ion_Niculescu.jpgDirectorul consideră că are experienţa necesară pentru a conduce cea mai mare unitate spitalicească din judeţ

Managerul Spitalului Municipal Mangalia este una dintre propunerile social-democraţilor pentru conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi pare să fie avantajat în cursa pentru fotoliul conducerii.

Dr. Ion Niculescu a declarat că se simte onorat de faptul că a fost nominalizat pentru postul de manager al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ. Lăsând modestia la o parte, directorul spitalului din Mangalia a mai spus că are „o carte de vizită în spate", făcând referire la modul în care s-a schimbat unitatea spitalicească din Mangalia de când a preluat frâiele conducerii. Secţia de fertilizare in vitro şi eliportul, pe care are în plan să le realizeze, sunt doar două dintre proiectele care ar putea ridica unitatea la standarde europene. La postul pe care îl deţine, în prezent, prof. univ. dr. Ioan Tiberiu Tofolean nu râvneşte doar dr. Niculescu. Printre preferaţii pesediştilor se află şi chirurgul Cătălin Grasa, care a mai condus SCJU înaintea mandatului lui Tofolean. În 2005, dr. Grasa a fost demis de liberalul Eugen Nicolăescu, laolaltă cu alţi 14 directori de spital, printre care se număra şi Sorin Oprescu, primarul Capitalei. În baza Ordonanţei de Urgenţă 154/2005, Ministerul Sănătăţii de la acel moment a dispus restructurarea a 15 spitale din cauza datoriilor nejustificate. Cel de-al treilea nume vehiculat este prof. univ. dr. Mircea Pătruţ, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, candidat din partea PSD pentru Senat, la alegerile din 2008. A pierdut parlamentarele, dar ar putea câştiga cursa pentru postul de manager al SCJU.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cristina

11 Apr, 2010 00:38

eu am naskut in noiembrie de sf. andrei k dl doktor un baietel perfect sanatos si vreau sa zik k si eu si sotu am fost ffffff multumiti de dl. dr niculescu. este un medik foarte bun si il recomand la toate viitoarele mamici. si la spital am fost tratata fb. de tot colectivul. multumiri dle dr.

o pacienta

21 Mar, 2010 22:00

nu stiu de ce vorbiti asa de d-ul doctor....!eu sant pacienta dumnealui de 7 ani si pot spune doar atat este un doctor fff bun si sant ff multumita de tratamente.am facut si intrerupere de sarcina si m-am simti ok!pacat ca vb asa de el!multumiri domnule niculescu!

o graviduta

05 Feb, 2009 20:41

macelar?deci,toti medicii ginecologi care fac cezariene sunt macelari?ha ha ha ha esti tare mai cristian,esti o panarama.eu o sa nasc prin cezariana saptamana viitoare,deci o sa ma duc la abator.gandeste,inainte sa vorbesti hahaleroooo!!!!

niWtus

05 Feb, 2009 20:34

Cand iti alegi un medic,acesta poate alege,binenteles cu acordul gravidei,cum va decurge nasterea.daca aceasta nu poate decurge pe cale vaginala,se poate recurge la cezariana.Deci,domnule Cristian de unde si pana unde denumirea de macelar.Daca nu erati de acord,puteati foarte frumos sa schimbati medicul.Dar asta e,in Romania toti ne pricepem la medicina.Toti ne dam cu parerea,toti suntem si ne dam mari destepti.De aceea pleaca toti medicii din Romania,le-a ajuns ca toti neavenitii sa isi dea cu parerea si sa ii jigneasca.

niWtus

05 Feb, 2009 20:23

cand alegi un medic,acesta are dreptul sa aleaga cum va decurge nasterea.deci,daca nu a considerat ca nasterea se poate produce pe cale vaginala,atunci de aceea poate v-a instiintat ca va urma o operatie cezariana.asa ca domnule cristian,nu inteleg de unde si pana unde denumirea de macelar?dar asta e,in Romania toti ne pricepem la medicina.fara cuvinte.dati in medici,toti sunteti niste destepti.pacat,vor pleca toti in strainatate.

:)

05 Feb, 2009 14:39

ieri, a demisionat enescu

:)

05 Feb, 2009 14:36

e pe bune

conteaza?

05 Feb, 2009 10:08

nu fiti uimiti! nu toti medicii incompetenti, medici de "birou" ajung sa ocupe tot soiul de functii administrative? medicul bun isi vede de munca lui si cam atit! "medicii de birou" au si "cariere politice": Enescu, Culetu, Mocanu etc

revoltat

05 Feb, 2009 09:34

Acest personaj are mult tupeu si dispret total fata de tot ce inseamna lege si bun simt.Ca urmare nu este de mirare ca a fost promovat ,pentru ca astfel de "valori" au acces la functii importante.

cristianz.

05 Feb, 2009 08:47

Nu am crezut ca voi mai avea parte sa intalnesc acest nume in viata mea, dar uite ca m-am inselat. Spun ca nu mai imi doream sa au de acest "doctor" decand sotia mea fiind insarcinata a hotarat sa-i calcam pragul acestui meschin. De ce am ajuns sa-l intitulez asa? Poate lumea crede ca nu am dreptul, dar la ce am trait noi alaturi de acest "macelar" nu dorim nici unui nou cuplu care se afla in asteptarea unui mostenitor. In viata mea nu am crezut ca totul se rezuma la bani, acest lucru nu este valabil insa si pentru acest "macelar". Ca orice familie am apelat la serviciile "lui" pentru a urmari sarcina sotiei, si din sedinta in sedinta am incercat sa comunica mai mult cu acest "macelar" despre sarcina in sine si despre nastere, de ce nu? Doar eram la un doctor ginecolog. Ne avand un dialog liber cu acest "macelar" intr-un tarziu ne-am hotarat sa-i spunem ca noi ne-am dori sa nastem pe cale naturala lucru care l-a derutat si imediat a venit si raspunsul fulger al unui "MACELAR" : "Nu am eu timp de nasteri naturale, doar cezariene" Adica bine ati venit in Abatorul meu. V-as povesti si despre o tanara care a pierdut sarcina undeva pe la 2 luni si pentru ca se prezentase la spitalul pe care respectivul macelar il conduce a fost lasata internata pana a doua zi in spital si a fost chemata la cabinetul medical pe care il patroneaza. Astea sunt doar cateva momente pe care mi le-a oferit viata langa un om disperat de bani ca acest "macelar".

Articole asemanatoare

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 532

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 587

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 2527

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 573

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3626

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 426

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 629

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1107

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2112

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1290

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 735

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3630

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1017

UPDATE Autoturism înmatriculat în Neamț, blocat în nisip pe plaja din Eforie (VIDEO)

27 Jul 2023 1527

Mamaia în perioada comunistă, detalii inedite de la Arhivele Securității! Filaje și interceptări (FOTO)

06 Jun 2023 3045