Irina - Marinela Zaharia, numită în funcția de administrator al societății Gospodărie Seimeni SRL


 
• În decizia societății, publicată în Monitorul Oficial, se menționează că administratorul va avea puteri depline, cu mandat pe o perioadă de patru luni.
 
Comuna Seimeni, în calitate de asociat unic al societății Gospodărie Seimeni SRL, a decis numirea în funcţia de administrator a Irinei - Marinela Zaharia, care va asigura atât conducerea societăţii, cât şi reprezentarea ei în relaţiile cu terţii.
 
În decizia societății, publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4164 din data de 5 octombrie 2022, se menționează că administratorul va avea puteri depline, cu mandat pe o perioadă de patru luni.
 
Irina - Marinela Zaharia este născută în municipiul Medgidia, județul Constanța, și este domiciliată în satul Seimenii Mici (comuma Seimeni).
 
Despre SC Gospodărie Seimeni SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată luni, 10 octombrie, societatea Gospodărie Seimeni SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în sat Seimeni, comuna Seimeni, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri“.
 
Conform sursei citate, în 2021 Gospodărie Seimeni SRL a avut o cifră de afaceri netă de 208.556 lei, un profit net de 25.877 lei și 3 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 290.322 lei, o pierdere netă de 21.702 lei și 3 angajați.
 

Conform Confidas, platformă consultată tot astăzi, firma a încheiat 36 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.151.632,51 lei, la toate autoritatea contractantă fiind comuna Seimeni.    
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administratorul Gospodăriei Seimeni SRL, revocat din funcție. Cine îi ia locul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.