ISU Delta Tulcea Acțiuni de prevenire în cadrul „Săptămânii Protecției Civile”. A fost dat startul și campaniei „NU tremur la cutremur”

Sursa foto: ISU Delta TulceaDepartamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, au dat start astăzi „Săptămânii Protecției Civile”.

Potrivit ISU Delta Tulcea, timp de o săptămână specialiștii Inspecției de Prevenire și pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea vor avea o nenumărate activități atât în centrele comerciale din județul Tulcea, zonele publice cu trafic de persoane intens, școli cât și la sediul inspectoratului și a subunităților.

„Astăzi am dat startul acestor acțiuni prin prezenta pompierilor în centrele comerciale, unde cetățenii au fost informați despre cum trebuie să se comporte în anumite situații de urgență și de unde își pot lua informațiile corecte pentru a nu se afla intr-o situație de risc pentru ei și familia lor. 

Aceste acțiuni vor continua pe toată durata săptămânii în majoritatea localităților din județul Tulcea, dar nu vor fi singurele!
Luni și marți, atât la Detașamentul de Pompieri Tulcea cât și la subunitățile din Măcin și Babadag, vor fi organizate zilele porților deschise începând cu ora 10:00. Oricine este interesat de a vedea tehnica de intervenție a pompierilor, echipamentele de protecție ori v-a dori să fie în ”pielea” unui pompier, este așteptat cu brațele deschise. 

Începând de astăzi dăm startul și campaniei „NU tremur la cutremur”. În fiecare zi vom informa cetățenii despre cum trebuie să se pregătească și cum trebuie să se comporte în cazul unui cutremur“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea. 


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Mai multe activități organizate în Săptămâna Protecției Civile în România de ISU Dobrogea

05 Mar 2024 431

ISU Giurgiu Pompierul Sam îi va aștepta pe copii în Parcul Alei

01 Mar 2024 317

Săptămâna Protecției Civile în România Bilanțul activităților desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța (VIDEO)

04 Mar 2023 1202

Primăria Constanța, apel către constănțeni- „Cetățenii sunt rugați să nu intre în panică“

24 Feb 2023 3531