Italianul care a adus ButanGasul în România investește la Constanța. Unde va construi o stație de carburanți tip LNG

 Sursa foto: Pexels Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul dezvoltat de Delta International IND SRL prin investitor Vulcangas Romania SRL.

Este vorba de proiectul „CONSTRUIRE INSTALATIE DEPOZITARE SI TRANSFER PENTRU COMBUSTIBIL ECOLOGIC (LNG” propus a fi amplasat in municipiul Constanta, B-dul I.C. Bratianu nr. 250, trup 1, jud. Constanta.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta pana pe 25.01.2023.

Delta International IND SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în municipiul Constanța, pe șoseaua Industrială. Capitalul social al firmei este de 1.590 de lei. Asociat unic este Delta International SRL, iar administrator este Nicolae Lică. Activitatea principală a firmei este „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. În 2021, firma cu un singur angajat a avut un profit de 403.258 lei, la o cifră de afaceri de 797.451 lei.

Delta International SRL are peste 550 de contracte publice, o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei și un profit de aproximativ 750.000 lei. Este fondată în 2002 și are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Sergiu Celibidache. Nicolae Lică deține 80% din firmă, iar Ionescu Horațiu restul de 20%.
 

Vulcangas Romania SRL

În anul 2021, firma a fost pe pierdere de peste 150.000 lei, cu o angajați și cifră de afaceri 0. Este înființată în anul 2020 și are sediul social pe bulevardul Tomis din Constanța. Asociat unic este SOCIETÀ ITALIANA GAS LIQUIDI S.P.A., iar administrator este Amadei Constantino.

Anul trecut, Compania italiană Società Italiana Gas Liquidi SpA, care alimentează cu gaze naturale lichefiate (LNG), sub brandul Vulcangas, circa 90% din totalul parcului de autocamioane al Italiei ce funcționează cu acest tip de combustibil, și-a înființat o subsidiară în România, Vulcangas România, care a primit licență de furnizor de LNG pe piața locală din partea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Amadei Constantino este cunoscut pentru faptul că a adus ButanGasul în România.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Italianul care a adus ButanGasul în România construiește o instalație pentru combustibil ecologic la Constanța

23 May 2023 1364